Simon69 671 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se Honda Hornet 600,2003.god i trazi se 3000 eura .Motor je u veoma dobrom stanju,od vlasnika i sa prilicnom opremom (BARACUDA).Evo par slicica pa ko voli nek izvoli.Info telefon 063/8121105 : [callme] 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu....prelep je...svaka cast....odusevljen sam..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Avgust 28, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan VRH! PRELEP JE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj ti, sto je on skroman! P R E L E P. Srecno s' prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 29, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan U zamenu nesto? bubreg, slezina, pola jetre? Stvarno je prelep! Uf nemashtino! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 29, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu jos koju sliku da ga docaram i prikazem sto realnije: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan iako ne volim sto je 600 totka moram da priznam da je lep, odlicne boje.....a i samo stanje motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao i da li je registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 29, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan moj lepsi, a i ovaj lep ') Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao i da li je registrovan? Registrovan je a presao 19000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno muka naterala..... ja bih ovo balzamovao ..... i nemoj vise slika leba ti nije nam dobro i od ovih 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Заиста леп мотор, али кад видим задњу виљушку није ми добро... Модернија била на мом ИксЕлу из '85-те! Потпуно одудара од остатка мотора! Као да је све остало склапано око ње након 15 година! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 31, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa gde si bio zimus dok sam ja jurio strsljena... stvarno prelep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 31, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali zadnjoj viljusci,ja bas volim kad je sve robusno a ne skroz zaobljeno,izgleda bas agresivno i mocno...prelep je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan U kom gradu se nalazi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan zanima li te zamena za bmw f 650 i doplata. pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 6, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Заиста леп мотор, али кад видим задњу виљушку није ми добро... Модернија била на мом ИксЕлу из '85-те! Потпуно одудара од остатка мотора! Као да је све остало склапано око ње након 15 година! Koliko mi se svideo ostatak ja i nisam gledao zadnju viljusku. Meni ne bi smetala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U kom gradu se nalazi motor? Backa Palanka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis li mozda za Bg u skorije vreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da ga posalje brzom postom. He, he, ovakav motor se ne ceka kuci, nego ko je zainteresovan, pravac po motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Druze mnogo lep motor cekam da prodam moj i dolzim da pogledam na slikama je prelep verujem da je jos lepsi uzivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 13, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis li mozda za Bg u skorije vreme? Evo, ja javno nudim da pozajmim Ivani svoje magare, da ode do Bačke Palanke, pošto znam da joj je Hornet želja, a verujem da je YBR prodala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis li mozda za Bg u skorije vreme? Evo, ja javno nudim da pozajmim Ivani svoje magare, da ode do Bačke Palanke, pošto znam da joj je Hornet želja, a verujem da je YBR prodala. Jaoo hvala ti punoo.. Nisam prodala YBR-a..nego moram jos ubedjivati caleta da se otvori.. Nije meni tesko da dodjem do Palanke,al sta da dolazim samo da ga gledam,meni se svidja svakako.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 16, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo hvala ti punoo.. Nisam prodala YBR-a..nego moram jos ubedjivati caleta da se otvori.. Nije meni tesko da dodjem do Palanke,al sta da dolazim samo da ga gledam,meni se svidja svakako.. Pa, staviš i tatu iza sebe, pa onda detaljnim pregledom krenete da obarate cenu dok tata ne reši da se otvori. A možeš i da mu kažeš da ćeš ga ostaviti u Palanci ako se ne isprsi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...