Jump to content

Moto Zajednica

Zivot, brzina, R1....

Recommended Posts

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Nazalost " crni august " je uzeo jos jedan zivot.

SVILAJNAC - U saobraćajnoj nesreći u Svilajncu, koja se dogodila juče oko 18 časova, poginuo je motociklista Zoran Vasilijević (21) iz obližnjeg sela Grabovac, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Motocikl marke "jamaha", kojim je upravljao Vasilijević, kretao se iz centra Svilajnca prema Markovcu i počeo preticanje putničkog vozila marke "opel" svilajnačkih registracija koje je u tom trenutku skretalo levo, i udario u zadnju stranu vozila.

Vozač motocikla je od zadobijenih povreda preminuo na mestu nesreće.

Izvor Blic : http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/273629/Poginuo-motociklista-u-Svilajncu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 236 postova
  • Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e

Strasno!

Ja tu ne razumem roditelje, da li oni imaju mozga?!

Primer: klincu u CA koji je sa Hondom NSR 125 sustigao zenu u kolim i udari je odpozadi, roditelji za 18-i rodjendan kupuju R1! Sta zele time da postignu?! :zbunjen:

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: cb 500

Nikad ...jer onda ne bi bili klinci .....ali za to sluzi PORODICA . .. DRZAVA i ostale institucije koje nazalost ne rade I NE FUNKCIONISU KAO STO BI TREBALO .

A NEKE NE FUNKCIONISU UOPSTE (porodica) jer nemaju vremena

Neka mu je laka zemlja !

Na jos vecu zalos, majku i oca nije ni imao. Baka i deka mu ispunjavali sve zelje uprkos tome sto uopste nisu voleli da im unuk vozi motor.

Tuga do bola..

Procitaj ponovo...

• Braveheart, 699 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

koja je ovo tuga,ja ne znam vise dokle vise ovako mladi da ginu... Ne znam ni sam vise koliko sam reci i vremena trosio pricajuci drugarima za taj prelazak od skutera na trkalicu a pogotovo taj R1... kojima je svima kao produzetak one stvari... Svi su u fazonu ne kenjaj... pogotovo taj r1 je toliko opasan,prgav,nenormalno brz,neprasta greske,nije motor za pocetnike cak ni za one vozace koji osrednje voze... imao sam priliku vise puta ga imati na nedelju dve i jedva sam cekao da ga se resim. Ne znam sta reci mladima kad ja kao drugar pokusavam da pricom ubedim drugare koje vidim da ozbiljno su resili da kupe trkalice,kad ja ne mogu jer me gledaju kao da im ja nesto lose zelim a kamoli ... Roditelji i drugi... znam i sam kad su mi rodtelji kenjali kad sam bio klinac bio sam u fazonu udje na jedno izadje na drugo... kupio sam R-a preziveo sve i svasta i kad sam mislio ma ovladao sa motorom do jaja,podletim ispod traktora zbog prevelike brzine u krivini... posle toga ne razmisljam isto,ne vozim isto... sta reci mladima a da bar poslusaju 20% toga jer vidimo i sami da su najcesce zrtve od 18-35god.

Po meni pod hitno bi trebalo sprovesti bar neku akciju emancipovanje mladih koji nisu ni svesni s'cim ce se susresti kad sednu na te trkalice... Mozda samo kenjam ali to je neko moje misljenje

• Podržavam 18

• Svrati ponekad, 310 postova
  • Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100

mišljenje ti je ok. samo si ti jedan od retkih koji priznaju svoju grešku ato je najgore za one mlade koji misle da sve znaju ja još uvek učim iako imam dosta godina

• Braveheart, 699 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Dovoljno je pogledati da najvise posto saobracajnih nesreca se desava zbog NEPRILAGODJENE BRZINE !!!! a onda zbog oduzimanje prednosti i krivica ostalih ucesnika... Koliko god pricali svasta moramo prvo pogledati sebe i shvatiti da smo sami sebi najveca opasnost!

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Motor je djavola stvar.....motor ne prasta greske....motorista je jednom nogom na motoru, a drugom u grobu. Ne zato sto ti ili ja ne znamo da vozimo, nego zato sto drugi, koji su mnogo jaci ne vode racuna o nama. Njih stiti karoserija, a nas odelo i jakna....

Cekao sam bus na stanici kada se drug sa zenom slupao ispred mene. Magarac je pravio "polukruzno", i on se zakucao od pozadi....cuvali su ga policajci da ga ne pojedemo zivog.....

• Podržavam 2

• U prolazu, 16 postova

zhalosno je to shto se desilo...i nashi komentari na zhalost tu nishta nece promeniti...

kao shto reche kolega malopre,motor ma kolko bio sprava koja pruzha satisfakciju,s druge strane je veoma opasna sprava...i ne treba praviti toliku famu i isticati iskljuchivo R1...ne bitno dal je R6, skuter,kle 500,cbr,gsxr,gsf,k750,rs 125...vec tvoja svest i sam pristup svemu tome...i ako nemash samokontrolu,strahoposhtovanje svaki put kad sednesh na dva tochka,onda su ovakve stvari na zhalost neizbezhne...

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja