Motorista početnik 2 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim Tomos Atx, naravno za neki odredjeni period bih zeleo da nabavim nesto jace.Zelja mi je Aprilia rs 125 ili Honda Nsr 125.Posto jos idem u sredju skolu tesko da mogu da nabavim novac za ovakve motore, pa me zanima dal moze da se u Atx-a ugradi masina od Ctx-a(sto je verovatno jeftinija verzija), i da li bi mogao posle da se registruje na 49 cc? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Avgust 25, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje je da kupiš dobrog CTX-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda je to i najbolje, al mi nekako bzv da placam registraciju za 80cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Placaces i za 50, doduse nesto manju, ali opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Znam to, cuo sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 28, 2011 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan najbolje batali te budzevine, izdrzi jos koju godinu na 50ccm i jos malo ispeci znanje, i kad napunis dovoljno godina uzmi neku ljutu 125-icu i uzivaj, a registraciju svakako placas i za jedno i drugo, i 4-5 hijada godisnje te nece ubiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pa i u pravu si ti, bas sam o tome razmisljao, a za dobar motor nikad nije kasno Hvala ti na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...