svestenik 193 Napisano Avgust 23, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na forumu da posjeduje ovu jaknu ili ju je nosio ? Razmisljam se o nabavci, ali i google i pretrage raznih foruma mi ne daju pretjerano informacija, osim prejake Belstaffove reklamne masinerije... A jakna mi tako super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na forumu da posjeduje ovu jaknu ili ju je nosio ? Razmisljam se o nabavci, ali i google i pretrage raznih foruma mi ne daju pretjerano informacija, osim prejake Belstaffove reklamne masinerije... A jakna mi tako super izgleda Ja imam nesto sto lici, pogledaj: http://www.aerostich.com/aerostich-suits/falstaff/falstaff-motorcycle-jacket.html Sjajna stvar! Pitaj ako te nesto zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 25, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna stvar! Pitaj ako te nesto zanima. Vidim da je materija slican, kako se jakna ponasa, da li "dise", koliko je vodonepropusna i sl ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je receno sledece: prvo su bile jakne od voskiranog pamuka, a onda kozne. Ovaj Belstaf, je to doveo na neki prilicno "fensi" nivo (sudeci po cenama), svakako je roba retka i ekskluzivna. Sto se tice vodonepropustljivosti, mogu reci da meni nije propustila , ali ja nisam ni vozio po ne znam kakvim pljuskovima. E, sad sto se tice "disanja", ... mislim da vodonepropustljivost i "disanje" ne idu bas zajedno, pa cak ni kod toliko hvaljenog gore-texa. Hocu da kazem nije kao u PVC kesi, ali nije ni kao u majci, leti. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...