fraising1 1 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim uchesnicima relija Makedonija 2007 kao i svih ranijih od 1991 naovamo. Vidimo se ponovo sledeche godine. Videčemo se. Bilo je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim uchesnicima relija Makedonija 2007 kao i svih ranijih od 1991 naovamo. Vidimo se ponovo sledeche godine. Tesko da se vidimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Sto tesko ??? A Beli,nije nesto valjalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sto tesko ??? A Beli,nije nesto valjalo ? Evo ovako,sto se tice organizacije sve je bilo OK,logistika je odradjena odlicno,policija je zatvarala sve prilaze putevima,cak su zatvorili i auto-put kad smo se ukljucivali u Gevgeliji,smestaj je bio los,ali ja sam ionako spavao o svom trosku tako da to ne bih ni komentarisao(tj,vecina je spavala u sobama). Sto se tice voznje ,sve je bilo odlicno! U subotu oko 17h stigosmo u Skopje,i odmah nas obavestise da zavrsno vece pocinje oko 20h kod hotela Belvi,mi kao najbrojnija organizovana grupa (MC Srem) ocekivasmo barem zahvalnicu,i posle zahvaljivanja raznoraznim sponzorima,farmama svinja,udruzenjima i politicarima,kojih inace nije bilo (od svih,ne od ovih poslednjih) tako da su tri coveka pokupila po desetak zahvalnica,koje ce razdeliti kasnije!Sledecu zahvalnicu dobise Slovenci!!!Sta znaci to Slovenci,i kako su je oni ljudi razdelili,ja ne znam,jer su sa nama bila i nasa dva clana iz Slovenije,Ales(Lunardi na forumu) i Dule,verovatno su i oni u usli u to "Hvala"!Gosti iz Srbije su pomenuti na pocetku relija,ali su tad pomenuti svi,nismo dobili ni jedno jedino usrano "hvala"!!! Po Saletu iz Skopja se videlo da mu je jako neprijatno,ali ni njegove intervencije kod "organizatora" nisu nista promenile! P.S. Ako mislite da sam ja popizdeo,trebalo je da vidite Dekija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Cuj Beli : Nemem nameru da se svadzam, ali : 1. Posto sam blizak organizatoru,znam da se ocenjivalo i to da su Slovenci bili oko 7-8 motora x 2,celo su vreme bili u kampu sa ostalima,na putu su uvek vozili primerno i u grupi.Nije bilo pijancenja i ludovanja,ljudi su bili primerni.Tako da u globali ocena vise ide kod njih. Tako da ovo nije takmicarski reli i organizator ima prava(kao sto su rekli u Uzice kad su delili prasice:MI SMO ODLUCILI) da da nagradu onome kome zeli. 2. Sto se tice ZAHVALJIVANJA tu su mozda pogresili,sto nisu izdvoili vas nego su pozdravili sve STRANCE ( a vi ste nasi ) ali i mene je tako bolelo u Uzice kad je nas 8 motora x 2 ostalo sa beca lica kod ZAHVALJIVANJA. znam da ovo prelazi u politicko sto ne bi smelo da se desi kod Bajkera, zato se u ime organizatora IZVINJAVAM ako vas to tolko pogodilo. Mislim da ces ipak sledece godine da ucestvujes ali u grupi i sa svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 15, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo, Rally Makedonija iz mog dijapazona: ...Ajriš pab, fino društvo i odlična muzika... ...još fotka pre starta... ...klubske boje... ...gosn predsednik... ...gospodje suvozačice... ...kameni Vardar... ...Vinica (Vinica ima i u SLO - centar vina)... ...pauza, da odmori zadnjica... ...Dojran u svom sjaju... ...kafa i rakija... ...stavljanje "kondoma"... ...Minch, zvani skakavac... ...pranje mehanizacije... ...navrh brda... ...puno vode... ...glavna Ohridska ulica... ...duša svakog grada je pijac... ... ...još jedna fotka pred odlazak... ... Mavrovo... ...kačamak sa kiselim mlekom, mmmmmmm... ...priznanja za trud... ...gotovo, kraj, ende, šlus, finito, amin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan TomoB, celo vreme smo bili blizu i cak malo druzili a nisam znao da si ti taj TomoB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,samo si zenu slikao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 15, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,samo si zenu slikao... Jbg, da sam slikao neku drugu, opet bi me kritikovali.... TomoB, celo vreme smo bili blizu i cak malo druzili a nisam znao da si ti taj TomoB Hej, još uvek nisam siguran, koja faca pripada tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uh,ova tvoja zadnja slika ima previse crvene boje,mora da je vino ucinilo svoje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 15, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan uh,ova tvoja zadnja slika ima previse crvene boje,mora da je vino ucinilo svoje ;D ;D ;D Da, to mi dodje kao stop svetlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj Beli : Nemem nameru da se svadzam, ali : 1. Posto sam blizak organizatoru,znam da se ocenjivalo i to da su Slovenci bili oko 7-8 motora x 2,celo su vreme bili u kampu sa ostalima,na putu su uvek vozili primerno i u grupi.Nije bilo pijancenja i ludovanja,ljudi su bili primerni.Tako da u globali ocena vise ide kod njih. Tako da ovo nije takmicarski reli i organizator ima prava(kao sto su rekli u Uzice kad su delili prasice:MI SMO ODLUCILI) da da nagradu onome kome zeli. 2. Sto se tice ZAHVALJIVANJA tu su mozda pogresili,sto nisu izdvoili vas nego su pozdravili sve STRANCE ( a vi ste nasi ) ali i mene je tako bolelo u Uzice kad je nas 8 motora x 2 ostalo sa beca lica kod ZAHVALJIVANJA. znam da ovo prelazi u politicko sto ne bi smelo da se desi kod Bajkera, zato se u ime organizatora IZVINJAVAM ako vas to tolko pogodilo. Mislim da ces ipak sledece godine da ucestvujes ali u grupi i sa svima. Ja ne rekoh nista protiv Makedonaca,ni protiv Slovenaca,ja rekoh protiv organizatora! Ja jesam vozio u grupi i sa svima,vozio sam suvozaca na Transalpu natovarenom kao mazga,tako da nisam ni mogao da ludujem,a verovao ili ne,nisam ni pijancio! i opet ponavljam,veruj mi da je mene najmanje pogodilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ej, Beli, drago mi je da je tebe najmanje pogodilo to zahvaljivanje,sad se secam ko si bio ti,sa transalpom tovaren kao kamila, neko smo se vreme vozili jedan iza drugog. U svakom slucaju kad te nije tolko pogodilo,i ne treba da te pogadza. To su stvari ne bitne za voznju i druzbu. Idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, Beli, drago mi je da je tebe najmanje pogodilo to zahvaljivanje,sad se secam ko si bio ti,sa transalpom tovaren kao kamila, neko smo se vreme vozili jedan iza drugog. U svakom slucaju kad te nije tolko pogodilo,i ne treba da te pogadza. To su stvari ne bitne za voznju i druzbu. Idemo dalje Naravno,bitna je voznja i druzenje,a toga je biloooooooooooooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ BELI : Vidis i sam da je bolje kad se zdere. Sve se gleda kroz drugu prizmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @ BELI : Vidis i sam da je bolje kad se zdere. Sve se gleda kroz drugu prizmu. Znaci da je problem sto ja nisam zdrao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jednom trezan na moto skupu i vidis samo nedostatke. Sreca pa se nece ponoviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jednom trezan na moto skupu i vidis samo nedostatke. Sreca pa se nece ponoviti. Ma toga se i plasim,sve se cesce ponavlja...uostalom sta devojcice sto se plase kise traze na ovoj temi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF! A kako je ovaj "desni" uopshte ushao u "Srem"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Obecao je da ce se ugojiti. Za sada je u Junior timu, do 120kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Na www.freisingriders.com u galeriji ima fotografije sa rallya. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF! A kako je ovaj "desni" uopshte ushao u "Srem"? Doooobra primjedba...stvarno je neuhranjen ....tako lijep momak a već počeo da ćelavi ;)greota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF! A kako je ovaj "desni" uopshte ushao u "Srem"? Njega smo primili preko veze,i jos mu dali mesto sekretara kluba,da nas ne bi neka NVO tuzila zbog diskriminacije! Koliko mi se cini ti si bio u Bijeljini sa Mariom,i koliko mi se cini tebi ne bi trebala veza! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUŠANV 0 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: SLO Prijavi odgovor kao problematičan PUNO POZDRAVA SVIMA BAJKERIMA KOJI SU BILI NA RALLYU PO MAKEDONIJI DUŠAN - SLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...