bigbad86 825 Napisano Avgust 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pri brzini od oko 80kmh na sat sam naleteo na udarnu rupu na putu. Motorcikli je EN 500c (zicane felne) Felna je samo maaaalko (ali bas malo,videce samo onaj koji trazi) iskrivljena, ne trese u voznji i guma nije ispustila. Koliko orijentaciono kosta popravka toga, i kako se to radi? Frka mi je takodje da ne ostete hrom. Slika motora mi stoji u potpisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan NIKO da se javi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan PP Peter Pan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Babić KV - 036/5446069 Ispravlja ramove, felne, viljuške, guvernale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 24, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je imao slican naheb, mislim da ce hrom stradati svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem logikom ako nije stradao pri krivljenju, nece pri ispravljanju. Slikacu pa cu da postavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...