Guest gasa Napisano Avgust 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda sam pogodio podforum pa da pocnem... ja i drugar smo se oduevili kako ove replike idu pa nam je potrebno sve sto znate u vezi izrade istoga... znaci svaka informacija bi nam dobro dosala, pa cak i gde ima da se kupi nesto od delova Unapred zahvalan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan To su oni sto su ih pravili za junior kup?Imas dosta o njima u Motomagazinu, ako bas ne mozes da nadjes mogu da ti prepisem.Inace ram je, mislim od APN-a, delove imas na svakoj trafici ;D sve je to sa Tomosa koji su danas aktuelni.Oklop je radio jedan nas majstor, imam i njegov broj telefona.Ako nesto treba tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e bas taj...ja imam onaj magazin u kome je prvi deo price, ali nemam nastavak, akoti nije problem da prepises...molim te imas pice odmene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano Avgust 8, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka http://www.pikec-tuning.com/forum/viewtopic.php?t=3255&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= I ja sam se lozio da pravim tako nesto,ali me je proslo... Imas i na moto berzi covek prodaje gotove. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...