Goran NS 55 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je zadnji lančanik za Pretisa. Moj je u prilično lošem stanju i valja se zameniti, pa ako neko ima za prodaju. Možda postoji i neka alternativa, čuo sam da isti korak ima lančanik od MZ (neznam kog). Našao sam i ovo : Moto delovi ali mi nije jasno kakvi su to lančanici, nešto kao univerzalni ???. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam postavio temu na pogrešno mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan probaću da ti nabavim zadnji lančanik kod majstora koji mi radi agregat.on se vraća ovih dana i željno ga čekam. čim se javi pitaću .pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan probaću da ti nabavim zadnji lančanik kod majstora koji mi radi agregat.on se vraća ovih dana i željno ga čekam. čim se javi pitaću .pozz Hvala druže, javi šta je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan NSU 175 Pretis koristi lanac istog koraka kao i svi MZ-i i jawe , cak i duzina odgovara , zadnji lancanici odgovaraju po koraku ali su zaliveni u alumin. kuciste gumigelinga tako da tesko , jedino java 175 ima lancanik pricvrscen srafovima , e sad broj zuba , pricvrscivanje , treba videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...