indimenti 0 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo vec mesec ipo kako cekam da mi osiguranje isplati stetu,nisam iskoristio najbolji period za voznju Situacija je takva da mora viljuska da se ispravlja,ali bi je najradije stavio novu (sto je sigurno sigurno ),pa me zanima zna li iko koliko od prilike iznosi cena nove viljuske za Madisona 2001 godiste,japanska masina... I ovo bi svi trebali valjda da znate,posto mi je prvi put da registrujem nesto,koliko kosta registracija za skuter od 250 kubika i sta sve treba,da li idaljemogu agencije sve da zavrse ili moram sam? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indimenti 0 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan razumem da ne zna niko za delove,uverio sam se vec koliko je tesko naci nesto za malaguti,ali za registraciju bas da niko ne zna,to vec ne mogu da poverujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde koliko kosta registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2071 Napisano Avgust 12, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija za 250 sa novim tablama i saobracajnom ove godine kosta oko 14000RSD. Sto se delova tice sutra bih mogao da ti nabavim broj od nekog lika iz Trstenika, valjda. Drugaru skoro zakovao Madison pa je isao kod njega po radilicu. Kaze da ima dosta delova za to. Vidi ako mozes da stavis neku sliku te viljuske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes nove viljuske te tvoje ce ispraviti majstor Dragan na Dusanovcu.Kod njega ispravljaju viljuske i R-ovci tako da ne brines za kvalitet.Savija na hladno tako da ne moze doci do neke termicke deformacije itd. Ja ispravljene vozim vec 20000 i nista im brate ne fali. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indimenti 0 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes nove viljuske te tvoje ce ispraviti majstor Dragan na Dusanovcu.Kod njega ispravljaju viljuske i R-ovci tako da ne brines za kvalitet.Savija na hladno tako da ne moze doci do neke termicke deformacije itd. Ja ispravljene vozim vec 20000 i nista im brate ne fali. poz Hvala na odgovorima,jbg sad je kasno za Dusanovac,skuter je u Mimotu,oni daju garanciju na ispravljennu viljusku,pa predpostavljam da je to ok,dobro je da bar neko kaze pozitivno,ovo mi je prvi motor pa ne znam toliko,a svi koje sam pitao do sad su bili u fazonu nikako da je ipravljas,samo novu itd... Mada broj bi mi trebao i za neke druge delove pa bio bih zahvalan ako mozes da das,a registracija,ko za Juga Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Avgust 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Registracija za 250 sa novim tablama i saobracajnom ove godine kosta oko 14000RSD. Sto se delova tice sutra bih mogao da ti nabavim broj od nekog lika iz Trstenika, valjda. Drugaru skoro zakovao Madison pa je isao kod njega po radilicu. Kaze da ima dosta delova za to. Vidi ako mozes da stavis neku sliku te viljuske SYM GTS 250 sam registrovao u aprilu i koštalo me sa svim haračima 10600 din a Atlantic 500 u maju 13600 sve đuture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pogledao na kalkulatoru registracije vozila (link koji sam ti dao), kaze 9.448,00 RSD + tehnicki. Znaci u zavisnosti od toga koliko platis tehnicki (verovatno 1.500,00 RSD) bice ukupno oko 10.948,00 RSD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...