Otash 2 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Delove za Kinroad moguce je kupiti i u Top Shopu kod Arene na NBGu ili u servisu u Novoj Pazovi. Telefon Top Shopa je 011 3113559, a telefon servisa je 064 1106899 (Prle). Nadam se da sam pomogao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Delove za Kinroad moguce je kupiti i u Top Shopu kod Arene na NBGu ili u servisu u Novoj Pazovi. Telefon Top Shopa je 011 3113559, a telefon servisa je 064 1106899 (Prle). Nadam se da sam pomogao! Hvala ti Pocetkom oktobra bicu neki dan u Beogradu pa cu da vidim sta ima u ovoj prodavnici (informativno), a moguce da cu da kupim, ako imaju, regler i sajlu kvacila za rezervu. Nek' se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Delove za Kinroad moguce je kupiti i u Top Shopu kod Arene na NBGu ili u servisu u Novoj Pazovi. Telefon Top Shopa je 011 3113559, a telefon servisa je 064 1106899 (Prle). Nadam se da sam pomogao! Hvala ti Pocetkom oktobra bicu neki dan u Beogradu pa cu da vidim sta ima u ovoj prodavnici (informativno), a moguce da cu da kupim, ako imaju, regler i sajlu kvacila za rezervu. Nek' se nadje Prvo ih pozovi mislim na Top Shop zato sto je to salon, pa ako zelis neke rezervne delove potrebno je da im to najavis da bi ti oni spremili sve sto ti treba, i oda samo pokupis kada svratis i naravno platis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Primljeno k' znanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, u servisu je jeftinije, jer top shop prvo pokupi iz nove pazove pa donese tamo, i naravno traze jacu cenu, ipak je to beograd, prodavnica i lakse im Sve u svemu, najbolje je dogovoriti se sa Prletom, ako je u mogucnosti on sredi neku nizu cenu (bar je meni dao neke popuste), i kad sve pripremi javi da moze da se dodje po delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 10, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jel zna neko kol`ko otprilike dodje cena redovnih servisa na keeway matrixu?da li to varira od modela do modela ili ima neka generalna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu sta posebno da se servisira, ako ima mozda 1000din ili nesto malo jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti redovni servisi i nisu tako jeftini ako zelis da ih odradis u ovlascenom servisu, a uslovljen si time ako zelis da imas garanciju. Za Kinroad sam ja platio za prvi servis 4000 dinara a drugi 3000 dinara u servisu u Novoj Pazovi, sto je preterano ali, da to nisam platio ne bi mi promenili lamelu koja je proklizala a ni set satova posto mi je za to vreme crkao i voltmetar tj. ne bih imao garanciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za Princa sam radio dva servisa na 150 i na 1000km oba su kostala 1000 din al samo su mi menjali ulje,sve ostalo je bilo ispravno tako da nije bilo potrebe cackati.Sledeci mi je tek na 5000km tako da sam na miru do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mene je servis izasao 3000 dindzi na 7500 km, sto i nije skupo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 11, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ok...hvala na odgovorima... Nadam se da cu jos danas postati clan ove sekte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, u servisu je jeftinije, jer top shop prvo pokupi iz nove pazove pa donese tamo, i naravno traze jacu cenu, ipak je to beograd, prodavnica i lakse im Bleckbite, ipak cu ja, najverovatnije, doci u Novu Pazovu pocetkom oktobra, jer koliko sam ja shvatio taj servis prodaje delove(bez ugradnje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 11, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba neka pomoc po (Novoj) Pazovi,slobodno zvrcni,bicu tu valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba neka pomoc po (Novoj) Pazovi,slobodno zvrcni,bicu tu valjda OK. Unapred ti se zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I nas ostale da zoves, pa da idemo zajedno, i na servis, a i na pice Ja, Forest sigurno, Dragonfly.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan E evo ovako, vozim keeway speed 125 i odrzavam ga na batajnickom drumu (centralni servis) 1. servis 1000km 3100dinara 2. servis 2500km 2800dinara 3. servis 5000km 2970dinara znaci za keeway nikad jeftinije, samo vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I nas ostale da zoves, pa da idemo zajedno, i na servis, a i na pice Ja, Forest sigurno, Dragonfly.... Bilo bi mi drago da vas upoznam i uzivo. Ali ja cu doci kolima, sto nece da predstavlja problem-pretpostavljam ??? Imam samo jedan uslov- Prva tura pica je moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam vlasnik jednog po meni veoma kvalitetnog kineza. Lifan 125ccm 11kw(15ks) vodeno hladjenje..........Ma ima sve zivo И гуме од АПН-ца. ;D Него, дај подели са људима на форуму то што ти се буде дешавало током експлоатације, кварови, (пу, пу... далеко било), сервиси, најстори... Ma otvorio sam temu u GARAZI o svemu u toku godinu dana.Tema je odjkednom nestala. Naziv teme je bio "KINEZ NASTAVAK O MOM LIFANU".Tu sam sve detaljno objasnio.Kvarova nije bilo nikakvih ide kao zmaj.Ja imam 75 kg a moj kolega 85 i vuce nas dvojicu 120.Zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e nasao sam je.Rvo je ovde.Malo dole ispod ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete u Novu Pazovu, javljajte pa da se okupi i ostatak kineske bande. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 11, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridruzim veseloj druzini,danas se ponovih malo Evo jedna slika,bice jos ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da te dugo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 11, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan hvala komsije,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...