grdoje 3 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje.... naime o cemu se radi... Skoro sam pricao sa mojim mehanicarima o putu do Soluna, kasnije Skiatosa na motoru. Svi su se slozili da bi motor to dobro podneo. Ono sto me interesuje, da li neko zna, sta mi je sve potrebno od dokumentacije (osim vize) za ovakvo putovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam putovao par puta kolima verujem da je sve sto se dokumentacije isto. Za kola ti je potrebno: - zeleni karton (medjunarodno osiguranje izdaje ti osiguravajuca kuca kod koje si osigurao vozilo za 1000 din. otprilike) - medjunarodna vozacka dozvola (nije neophodna u Makedoniji i Grckoj ti je niko nece traziti ali..., izdaje AMSS, cena 2000-3000 din. otprilike i vazi 3 godine) - ukoliko vozilo nije tvoje potrebno je i medjunarodno ovlascenje za upravljanje vozilom u inostranstvu (izdaje AMSS, cena 1500 din.) Raspitaj se za cene, ovoliko je bilo prosle godine a mozda sam negde i pogresio! Srecan put ako se odlucis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Jul 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako da zamenim migavac, ovaj moj je neki specifican Daj slike pa da pomažemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na objasnjenju :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Jul 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Grdoje, nadam se da si pročitao ovaj putopis http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=186&Itemid=32 Ne daj Bože da si slične sreće ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za medjunarodnu vozacku dozvolu i medjunarodno ovlascenje sve informacije imas na http://www.amss.org.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu nas kolega je bio bas kurate srece..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Jul 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D I to zbog nekvalitetnih delova, čuj "obrijano" kolo vodene pumpe?? Sramota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo procitah u dahu,i da ne shvatite pogresno,slatko sam se nasmejao,podseti me na mene u pocetku ;D,stalno nesto otpada,ispada,nikad kraja.Ali zakljucak je bitan,to je moj covek,isto razmisljamo.Ili smo se u medjuvremenu srodili sa svojim motorima,pa nas vise nista ne moze pomeriti.Jbg,sve je to sastavni deo voznje,i druzenja sa svojim ljubimcem! Kad se problem resi,posle nekog vremena ti je sve to smesno,a imas i anegdote da ispricas drustvu.Ja to tako sada dozivljavam,mozda nisam u pravu,ali naravno da ne zelim probleme nikome od vas ni na kracim putovanjima,a Grdoju pogotovu na ovako dugoj turi. Grdoje druze,zelim ti lepo putovanje bez problema,obavezno putopis da napravis kad se vratis,sa puuuno slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Грдоје, јеси ли дефинитивно решио да запуцаш у Еладу? Свака част! Само гледај да се не умараш од толике вожње. Ипак је на "Рептору" крута задња виљушка, а километара много. У сваком случају: срећан ти пут и повратак назад. Него, је л' у последње време та осмица на полигону смањена или је вама (онима који имате крузере) баш толико мали "аншлаг"? Својевремено сам је прецртао у свом двришту и једва је стала ту; мислим - није проблем да се извртиш ту без застајкивања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek sam u premisljanju, da li da idem ili ne... najvecu prepreku u odluci mi ne predstavlja sam izazov, vece neke privatne stvari, ne vezane za motor... Mada, zaista ozbiljno razmisljam da odem do dole. Doduse trebao bih da negde nabavim neke adekvatne bisage i jos neku propratnu opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Doduse trebao bih da negde nabavim neke adekvatne bisage i jos neku propratnu opremu. Спреј за крпљење гума, списка мото-сервиса успут, која свећица, мало кључева, неки кишни комбинезон... Им'о би да се натовариш к'о камила. Или, ако ти је до иоле дужег пута, запуцај макар до Бања Луке, види да ли је истинита фама о мнооого цица тамо... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da mi se klate prednja i zadnja kociona klesta, verovatno tako treba, na koliko pumpate gume, resih da sredim malo makinu... I da jos jedno pitanje, kad smo bili na izlet parkirao sam makinu ispod vrbe i kapnula su mi ona sranja sto kaplju sa vrbe i sad imam 2 lepa pecata po sedistu, kako to da operem? E da ne mislis da te nesto ignorisemo, nego smo uglavnom kruzerasi pa se u speedove slabo razumemo, a ocigledno i u vrbe Za gume nesto univerzalno bi bilo 2 - prednja, 2.25 - zandnja, pa pumpaj tako dok ne saznas tacno. @Зорге Raptor ima "swing arm", a ne kruto vesanje, samo izgleda tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Или, ако ти је до иоле дужег пута, запуцај макар до Бања Луке, види да ли је истинита фама о мнооого цица тамо... Planirao sam da odem na jedan vikend do tamo... ima oko 350 km u jednom pravcu...a za klocinu zena u tom gradu sam i ja cuo ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan gde može da se kupi par aspuha za keeway-landcruiser 250 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste momci? Evo ja dodjoh kuci ranije Ali kucni komp su mi sestra i cale napunili nekim glupostima pa je postao neposlusan,tako da je sada na ciscenju... Pa malo krivinarim u firmi Motorce sam samo upalio i cuo ga,nisam ga terao iz garaze jer je vreme bilo lose Ide li ko u Belu Crkvu? Ja sam planirao ali vreme mi nesto bas i ne obecava lepu voznju... Sigurno se secate price o osnivanju Shaolin Ridersa ostalo je jos da se posalje Zo_lee-ju : 1. Fotokopija licne karte 2. Fotokopija saobracajne 3. Dve slike 3x3 cm Ajde da se organizujemo ,sastanemo negde,skupimo ta dokumenta i posaljemo. Javicu ZoLeetu da se javi i kaze koliko nas treba da da dokumenta... Veterans Trebao bi da imas auspuhe na batajnickom putu u Keewayovom predstavnistvu... Momci vidimo se uskoro Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li to mogu da posaljem u elektronskoj ili da my posaljem u stampanoj formi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Грдоје, имам нешто што би ти се можда свидело - додатна опрема за Рептора: http://www.johnnypag.com/accessories.php#raptor300. Процуњјај по сајту - има једна чудна справа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,pokusavam da skapiram kojeg motora je moj kopija ( barem agregat ),posto nigde ne mogu da nadjem nikakvo uputstvo.Pokusao sam da posaljem i mail fabrici u Kini,ali im je prepunjeno sanduce. :o :o Зорге druze,sajt je super,ja bih rekao da je Grdojev motor pre Spyder,nego Raptor,mozda gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrickom nazivu on se zove Spyder. A po nasem - domacem, Raptor... Tacnije svi se oni zovu, Regal Raptor - pa onda ime. Kao Sprint Max i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite hvala na odgovoru, ma nema problema vazno je da nas ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @forrest Agregat je jamaha virago, ako se ne varam @Зорге Spyder 300 - Free Flow Exhaust System >>> jel to cudna sprava ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Црногриз, на ову "чудну справу" сам мислио: Што се тиче тога који је кинески агрегат клон кога другог, па једноставно упоредите фотке одакле их има пуно - Bike pics и сл. Помаже. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan E ovo jos nisam video! A i da budem iskren, ne svidja mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Jul 26, 2008 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi kaze kako se skidaju sediste i onaj poklopac gde se nalaze akumulator i kutija za alat na Keeway speed-u? Hvala unapred i pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...