forrest gump 14 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mozda se organ sazali,pa nas pusti bez osmice ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok Blackbite pokazacu ti sve al i dalje ti kazem da neces moci jer ni ja nisam mogao.I za dobijanje L tablice ti treba nekih 2000-3000din i to dobijes samo na 15 dana,a sta ces ako padnes?A znas i sam da moraju bar jednom da te sruse. @ forrest & R.I.P sve cestitke za otvaranje radnje i naravno da vam posao cveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da mi se klate prednja i zadnja kociona klesta, verovatno tako treba, na koliko pumpate gume, resih da sredim malo makinu... I da jos jedno pitanje, kad smo bili na izlet parkirao sam makinu ispod vrbe i kapnula su mi ona sranja sto kaplju sa vrbe i sad imam 2 lepa pecata po sedistu, kako to da operem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ blackbite Brate, rekao sam ti da je sa tvojim motorom nemoguce odraditi osmice. Idi lepo i uplati polaganje, vozi onog njihovog kineza koji se vozi kao bajs i gotovo! Ne placas duplo, izaci ce te skoro isto i sa L tablama... A sa kruzerom je nemoguce poloziti, tako da nemas neke opcije. Dzax lepo sto si se javio! Nema te 100 godina! 4800din ili 10500din, nije bas skoro isto. Nego da ne davimo sa polaganjima bice kako bude moralo da bude. Nego navratite nam danas na krckanje u Staru Pazovu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Паде ми на памет једна идеја. Тиче се различитог бредирања исте марке кинеских мотоцикала у коме малобројни могу да се снађу. Да је ту слика мало јаснија, и нама купцима би било макар мало лакше. Овако може да испада да постоји три милона кинеских произвођача где сваки покушај било какве класификације јалова работа, па човек просто дигне руке о петљања са Кинезима. Ја сам се заинтересовао за онај моторчић који се код нас продаје под именом Sprint Pulser 125. На нашем тржишту се може наћи и "оригинал", тј. модел под брендом матичне фабрике Qingqi - QM 200 GY A(B). Нека чудна прича има са кинеским произвођачем "Pioneer", који такође производи исти модел. Ко ће их докучити? Елем, ту брендирању није крај. У Америци сам приметио да тај исти модел продају под брендом Q-link, у Британији - Pulse, Sinnis, Superbyke, Бразилу - Sundown, Чилеу - Euromot, Немачкој - Kreidler, Шпанији - I-moto, Турској - Ramzey, Чешкој - Yuki, Украини - SkyMoto, Шведској - TMS, Аустралији - Arqin. Видео сам још неколико брендова, али и ово је довољно. Занимљиво је да се и поред постојања поменутих брендова, у неким земљама тај исти модел паралелно продаје по матичним брендом Qingqi. Исто тако, знам да се Qingqi-јев скутерчић од 50 кубова код нас продаје као "Пежоов" V-Clic и као Baotian. Не миришем скутере, па се нисам ни потрудио да запамтим тачне ознаке типа, али поента је да можете код нас да купите исто скутерче под три бренда и три различите цене. Хајде да видимо има ли ко да продужи списак. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan @ blackbite Brate, rekao sam ti da je sa tvojim motorom nemoguce odraditi osmice. Idi lepo i uplati polaganje, vozi onog njihovog kineza koji se vozi kao bajs i gotovo! Ne placas duplo, izaci ce te skoro isto i sa L tablama... A sa kruzerom je nemoguce poloziti, tako da nemas neke opcije. Dzax lepo sto si se javio! Nema te 100 godina! 4800din ili 10500din, nije bas skoro isto. Nego da ne davimo sa polaganjima bice kako bude moralo da bude. Nego navratite nam danas na krckanje u Staru Pazovu! Oko 4 soma ti je tablica + ucesce u auto skoli = skoro isto kao i da si platio "normalno" polaganje Necemo vise daviti o tome, ajmo na krckanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas pozdravim sa snimanja filma i jako mi je zao sto nemogu da uzivam u voznji mora da se radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam jedno pitanje. Da li je neko isao sa nekim manjim kinezom (125-150ccm) na ovu poslednju BJB voznju na Vlasinsko jezero? Interesuje me kojom se prosecnom brzinom vozilo i da li je ok krenuti npr. ja sa mojim motorom Kinroad 150ccm na takav put? Licno mislim da ne bi bilo ikakvih problema ali ako je neko isao mozda bi mogao da mi skrene paznju na nesto odredjeno! Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dragonfly,samo ti snimaj druze,vozicemo se ohoho! Ja danas POLOZIOOOO! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Jul 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da zamenim migavac, ovaj moj je neki specifican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam forrest,najzad si i to skinuo sa vrata ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke forrest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Arakis,bas mi je krivo za onu subotu,sto smo se mimoisli,ali bice dana,dolazices ti u vikendicu! hvala Otash! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slayer,hvala i tebi,malopre mi promace tvoja poruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Jul 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma više dana nego kolača.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Forrest cestitam :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas POLOZIOOOO! ;D ;D ;D ;D E sad konacno mozes i da vozis Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da zamenim migavac, ovaj moj je neki specifican Pa šrafcigerom i rukama. Šalim se. 2 cestitam forrest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Blackbite hvala,ali ja sam i "onako" vozio!Nije bas za poohvalu,naravno Hvala R.I.P.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan dragonfly,samo ti snimaj druze,vozicemo se ohoho! Ja danas POLOZIOOOO! ;D ;D ;D ;D Opaaa! Svaka cast druze! Cestitam! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Форест, им'о си одлично време за полагање: пешаци не шврћкају тамо-амо по киши и не истрчавају на пут, вози се полако... Идеално. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Wolflord! ;D Зорге druze,ne bih se bas slozio s tobom ovo oko vremena,jeste da nije bilo puno pesaka (verovao ili ne,bilo ih je),ali u kraju gde sam ja polagao ih i po lepom vremenu nema bas puno.Ali je zato bilo pristojno hladno(za razliku od mnogih ja sam iskusno obukao odelo za kisu ),i neki su se momci zalili da je dosta klizavo(ja nisam osetio,polagao sam na mojoj deregliji).Neiskusno sam dosao na vreme ( u 9:00),i cekao do 13:30 na red.Moram da kazem da su me maksimalno istolerisali za 8-cu.Cim sam stao na liniju,policajac me je pitao da li mogu da uradim osmicu sa mojim motorom,pa je jedan od instruktora pokusao da mi uvali Vespu,sto sam odbio.Onda mi je cika policajac rekao da moram nekakvu 8-cu da odradim,kolika god bila ( posteno receno,nije me puno ni gledao).Kad sam zavrsio poligon,dalje je bilo lako,vozio sam kao da nisam na polaganju).Pre mene je polagao momak na TDM-u(btw,ne mozete da verujete kako je sa onolikim motorom odvozio osmicu,za cistu 5-cu),i rekao je da su izgleda tolerantni prema ljudima za koje provale da vec voze motor.Imam utisak da je u mom slucaju ovo poslednje bilo presudno.Da ne smaram vise,cisto mozda nekom bude od pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao tu srecu da se na poligonu u Ns vrse neki radovi, pa sam polago samo voznju kroz jedno naselje. Nisam imao osmicu, ali zato je bilo pesakaaaaaaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i ja skoro polozio mogao bih da dodam da osmica nije eliminaciona tj. ako ti motor ne odleti negde nego samo spustis nogu pa cak i par puta ali zadrzis sigurnost i opises kakvu takvu osmicu mozes da polozis ako ne napravis jos neku gresku u voznji. Licno sam spustio nogu nekoliko puta prilikom radjenja iste i pandur mi ni rec nije rekao sto se toga tice. Moje licno misljenje je da je bolje otici svojim motorom koji dobro poznajes, a saljes i psiholosku poruku milicajcu da ti imas motor, vec si ga kupio, i da ces da ga vozis. U tom slucaju te on vec malo drugacije gleda. Ja sam polozio na svom Kinroadu bez ikakvih problema, a jos da sam malo vezbao osmicu i nju bi uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...