Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Nije me dugo bilo ubise me obaveze ali evo veoma vruce ponude ;D SACHS XROAD 125cc samo 1500evra (dok traju zalihe) proslogodisnji modeli, navali narode jos malo pa nestalo za kontakt Nemanja 061/246-77-00

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

KOvin je charobna rech ,nego znate sta sam primetio .....svi SHAOLIN skupovi su mokri zar ne??Kisha nam se naeeebe mamice svaki put dal' ovo pstaje tradicija ? >:(

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Evo da se pohvalim. Od juce sam ponosni vlasnik Sprint Princa 125. Uzeo sam ga od naseg kolege Patka. Kupljen je prosle godine, registrovan pre mesec dana. Na satu pokazuje 580km (juce ;D). Za sad je extra, bez mane. Probao ga jedno 25 km po sporednim ulicama jer nemam jos A i lepo vuce mada za uspon trazi nesto vece obrtaje. Postavicu danas neku slicku.

Evo provozao se jos malo po sporednim ulicama. Napravio skoro 50km. Motor lepo vuce. Nisam ga probao na otvoreno vec sve po ulicicama tako da sam isao mahom ispod 40, par puta do 50. Na uzbrdici trazi obrtaje a sa njima dolaze i vibracije ali nista strasno. Na 35-40 u petoj samo peva.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Kisa postaje tradicija ali i mi imamo najlon kese ;D

Poreklom iz Kine, naravno...   ;D ;D ;D ;D ;D

Bezi ti iz ove teme, ona tvoja ljubomorna Tenera ce te negde zbaciti  ;) ;) ;) ;)

Veliki pozdrav kineski Pioniru  ;D

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Cestitam Bogdo !!! :)

Da te lepo sluzi kinez ;)

Lepo 125 ide samo mu malo fali snage na brdu...

pa u skorije vreme da se vozimo zajedno!

pozz

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

cestitke za bogdu, i da te dugo i lepo sluzi motorce, a uskoro da se bacis na polaganje i da uzmes kategoriju pa da se druzimo :)

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Evo provozao se jos malo po sporednim ulicama. Napravio skoro 50km. Motor lepo vuce. Nisam ga probao na otvoreno vec sve po ulicicama tako da sam isao mahom ispod 40, par puta do 50. Na uzbrdici trazi obrtaje a sa njima dolaze i vibracije ali nista strasno. Na 35-40 u petoj samo peva.

[/quote

samo ti to malo poteraj nece mu biti nista! kacigu na glavu i srecno se mi vozili!!!!!!!!

Hvala puno na cestitkama. Uzeo sam danas uverenje, nadam se od ponedeljka i L tablicu.

Sipao sam kada sam ga dovezao 4L benzina. Do sada sam presao 90km i jos je ostalo. Nadam se da cu moci da izguram jos 40km i da potrosnja izadje oko 3L na 100km. Sve ga vozim po gradu po ulicama (zbog dozvole) tako da cu videti koliko ce biti potrosnja u gradu. Cim uzmem L tablicu testiram ga van grada. U petoj na 35-40km cini mi se kao da ide bez gasa.

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Hvala puno na cestitkama. Uzeo sam danas uverenje, nadam se od ponedeljka i L tablicu.

Sipao sam kada sam ga dovezao 4L benzina. Do sada sam presao 90km i jos je ostalo. Nadam se da cu moci da izguram jos 40km i da potrosnja izadje oko 3L na 100km. Sve ga vozim po gradu po ulicama (zbog dozvole) tako da cu videti koliko ce biti potrosnja u gradu. Cim uzmem L tablicu testiram ga van grada. U petoj na 35-40km cini mi se kao da ide bez gasa.

Ja u petu ne ubacujem sve dok ne navuce 60km/h.

• Drug član, 2265 postova

Pa mora da bude 3l kada vozis 35 u petoj. :)

Ali...

Nece se znatno(ili cak uopste) povecati potrosnja iako vozis u cetvrtoj, jer ispadas iz, da tako kazem opsega iskoriscenja. Konstrukcija motora dozvoljava voznju na nizim obrtajima, ali je ipak turazniji u odnosu na jedan klip, a na tako niskim obrtajima (kontam da su izmedju 2-2500) motor ne moze da sagori sve kada mu dodas gas, a karbonske naslage, i isprane karike i propustanje benzina pored karika, sto osim sto uzrokuje vece habanje, takodje kontaminira ulje. Peta moze da ide od 50kmh, ispod toga nije bas zdravo.

Uostalom, ako sam dobro razumeo tvoj motor je jos uvek u razradi. Tako se motor ne razradjuje!

Nemoj da ga vozis kao da je od stakla. Tacno je da ne treba voziti u visokim obrtajima, ali isto vazi i za niske  obrtaje. Zavrci mu gas slobodno do pola, ili cak malo jace dok ubrzavas, cesto menjaj brzinu i koci motorom, ne hvataj se odma za kvacilo na kocenjima.

U principu vozi muski, ali ne i agresivno i u vece obrtaje. Kako kilometraza odmice, tako pojacavaj tempo, kada za to imas potrebe.

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

ja vozim 250icu i u petu ga saltam tek kad navucem 80 km/h i zbog razrade ga ne teram preko pola gasa, do sad sam ubio 900 km

Danas sam istrosio sva 4 litra i presao 115 km. Znaci potrosnja oko 3.5 litra sto je po meni vise nego dobro u odnosu gde sam ga sve vozio i da sam dosta tezak. Kada uzmem L tablice od ponedeljka probacu da ga vozim na malo vecim obrtajima. Malo sam ga vozio na pravcu i vec preko 50 se osecaju vibracije, nisu velike ali smetaju na duzim relacijama.

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Ma kakve vibracije,i na 100km/h nisu velike vibracije totalno su podnosljive.Sednite malo na 250ccm pa da vidite sta su vibracije.

Na nekom okupljanju moracu da probam neku 250-icu pa da uporedim  ;)

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Popadale cene Sprinta i to mnogo Chalenger i  Raptor su sada =149.990,00, Prince 125 =109.990,00, 250 =149.990,00, Apollo =139.990,00, Pulser 124.990,00

Popadale cene Sprinta i to mnogo Chalenger i  Raptor su sada =149.990,00, Prince 125 =109.990,00, 250 =149.990,00, Apollo =139.990,00, Pulser 124.990,00

Uh sta sve radi ekonomska kriza.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja