zloca87 15 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ugradio si mu nitro tetovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma salim se naravno,nisam hteo do sada da ga nesto cepam,al' juce je obrnuo prvu hiljadarku,a i zurilo se malo kuci,pa reko' ajde da vidimo sta ume mali.Vrlo lagano dosao do 120,mislim da moze komotno jos,al' me nesto ne pali,ubi vetar,a nemam bas neku opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe znaci forest ipak si odsustvovao sa posla Pozdrav svima sto su dosli na krckanje i naravno vidimo se opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe znaci forest ipak si odsustvovao sa posla Pozdrav svima sto su dosli na krckanje i naravno vidimo se opet ;D bilo je jutros mnogo lepo spavati,pozdrav svima,i vidimo se uskoro! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe znaci forest ipak si odsustvovao sa posla Pozdrav svima sto su dosli na krckanje i naravno vidimo se opet ;D bilo je jutros mnogo lepo spavati,pozdrav svima,i vidimo se uskoro! ;D Ali tu sam ja, tvoja savest, da te probudim i vratim u realnost... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ma salim se naravno,nisam hteo do sada da ga nesto cepam,al' juce je obrnuo prvu hiljadarku,a i zurilo se malo kuci,pa reko' ajde da vidimo sta ume mali.Vrlo lagano dosao do 120,mislim da moze komotno jos,al' me nesto ne pali,ubi vetar,a nemam bas neku opremu Pa lepo to vuce onda, samo nemoj da ti predje u naviku, pristedi ga jos 1000-2000km i promeni ulje jos jednom malo ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Jun 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe znaci forest ipak si odsustvovao sa posla Pozdrav svima sto su dosli na krckanje i naravno vidimo se opet ;D bilo je jutros mnogo lepo spavati,pozdrav svima,i vidimo se uskoro! ;D Ali tu sam ja, tvoja savest, da te probudim i vratim u realnost... ;D ;D ;D Eh,kako bi bio zivot lepsi bez takvih savesti! ;D ;D ;D ma salim se naravno,nisam hteo do sada da ga nesto cepam,al' juce je obrnuo prvu hiljadarku,a i zurilo se malo kuci,pa reko' ajde da vidimo sta ume mali.Vrlo lagano dosao do 120,mislim da moze komotno jos,al' me nesto ne pali,ubi vetar,a nemam bas neku opremu Pa lepo to vuce onda, samo nemoj da ti predje u naviku, pristedi ga jos 1000-2000km i promeni ulje jos jednom malo ranije nece,naravno,a servis taman sad treba da se odradi,pa ce biti i ulje zamenjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 18, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju pola sata posle obilnog nedeljnog rucka pojavila se armada kineskih motocikala u Temerinu. Bajkeri su usli u Temerin iz pravca Siriga i dosli u centar popraceni zacudjenim pogledima mestana. Deca su sa ulice utrcala u kuce, a oni najhrabriji su se usudili da provire kroz prozor, ali samo na kratko. Vozaci motora su stali pred prodavnicu da kupe cigare, gde ih je kovrdzavi cica drhtavim glasom upitao: " Odakle ste momci?" A to su ustvari bili BJB clanovi R.I.P, Dzax i forrest gump, moji drugovi iz Beograda! Drago mi je da sam vas upoznao momci i uvek ste dobrodosli kod mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 18, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D uh,pa nije valjda tako strasno izgledalo ;D ;D ;D,sad mi zao tih mirnih ljudi,a pogotovu decice pozdrav za ljubaznog domacina,naseg drugara PeterPana,i naravno celu porodicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan . Deca su sa ulice utrcala u kuce, a oni najhrabriji su se usudili da provire kroz prozor, ali samo na kratko. Vozaci motora su stali pred prodavnicu da kupe cigare, gde ih je kovrdzavi cica drhtavim glasom upitao: " Odakle ste momci?" A to su ustvari bili BJB clanovi R.I.P, Dzax i forrest gump, moji drugovi iz Beograda! Drago mi je da sam vas upoznao momci i uvek ste dobrodosli kod mene! Petar Pan je, verovatno, u pesnickom zaru izazvanog ovim dogadjajem, preterao. ;D ;D ;D ;D ;D Pa Petre vidi te dobrocudne face za stolom, koje mogu da ukazuju na bilo sta drugo, osim da su ti ljudi zli. Mnogo ste bre daleko, odnosno ja sam daleko od vas da bi ucestvovao u vasim druzenjima i zajednickim voznjama koje mi se mnogo svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Petar Pan je, verovatno, u pesnickom zaru izazvanog ovim dogadjajem, preterao. ;D ;D ;D ;D ;D Pa Petre vidi te dobrocudne face za stolom, koje mogu da ukazuju na bilo sta drugo, osim da su ti ljudi zli. Mnogo ste bre daleko, odnosno ja sam daleko od vas da bi ucestvovao u vasim druzenjima i zajednickim voznjama koje mi se mnogo svidjaju. Druze,nikad ne reci nikad,ko zna,mozda mi svratimo do Srca Srbije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Druze,nikad ne reci nikad,ko zna,mozda mi svratimo do Srca Srbije! Da znas da to i ne bi bila tako losa ideja!!!!! ;) Imam nesto na umu, ali moram da ispitam jos neke detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan . Deca su sa ulice utrcala u kuce, a oni najhrabriji su se usudili da provire kroz prozor, ali samo na kratko. Ma bezite ljudi to su najgori drumski razbojnici :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Momci baz ste dobri u tim zutim kisnim kombinezonima :D Pogotovo nas drugar Dzax koji izgleda kao "alien" :D ;) P.S- Izvinite ali morao sam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Peter mogao si i ti sa njima da se provozas do pazove na krckanje,ja sam najzad polozio sad u petak dobijam dozvolu znaci mozemo da planiramo neku rutu ;D ;D ;D ;D Sta kazes Wolflord? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 18, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Peter mogao si i ti sa njima da se provozas do pazove na krckanje,ja sam najzad polozio sad u petak dobijam dozvolu znaci mozemo da planiramo neku rutu ;D ;D ;D ;D Sta kazes Wolflord? Bio sam poprilicno umoran posto smo u subotu uvece slavili zenin rodjendan. ;D A za voznju ce biti jos prilika. P.S. Cestitke za A kategoriju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Peter mogao si i ti sa njima da se provozas do pazove na krckanje,ja sam najzad polozio sad u petak dobijam dozvolu znaci mozemo da planiramo neku rutu ;D ;D ;D ;D Sta kazes Wolflord? Ja sam za! :) Slayer chestitke za " A", shta mislite momci, jel se vidimo u indjiji ? A ni ja nisam daleko , to bi vam bila lepa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se cestitkama Slayer-u,svaka cast majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam najzad polozio sad u petak dobijam dozvolu Sta kazes Wolflord? BRAVO! I naravno srecno!! Sada mozes da vozis mnogo opustenije i da se ne "kocis" svaki put kada vidis policajca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Takodje se pridruzujem cestitkama.... Hocu li ja vec jednom poloziti......... :-(. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tekst Petre :D :D Drago mi je da sam te upoznao!Naravno i tvoju lepsu polovinu. E a torta je bila MMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prste da polizes ;D ;D Vidjamo li se u Indjiji ja najverovatnije dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...