Зорге 695 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Aко имаш до 1,60 - супер је. Мали је тај "Феникс" да не поверујеш, а и што иде тек око стотке, обзиром како изгледа - то је тек срамота. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 4, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da begas od tog Fenixa sto dalje! ;D Uzasno je mali motor, a i neki ljudi na forumu su ga imali i kazu da je krsh nevidjeni. Kvalitet svega je minimalan, kvario im se non-stop, servis je katastrofa... Potrazi na forumu, naci ces korisne informacije o njemu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lifan mi se isto ne dopada preterano, ali rekao bih da nije ni izbliza tako "ruzan", koliko ustvari nije fotogenican. Ja sam se zaljubio na prvi pogled ;D Ima li u Srbiji igde Lifan... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=362&Itemid=33 Procitajte ovaj putopis ako niste zanimljiv je, a ovde gdje je ovaj covjek slikao se na kawasakiju u tom salonu sam ja kupio Lifana. Ljudi servisiraju kawasakija, a da ne znaju Lifana, ja se odusevio kad sam vozio na servis.Na kraju u komentarima je neko preporucio da se ide preko Teslica pa u Varos na Borja...E ja sam iz Kotor Varosa, pa ako bude neko putovao tuda neka javi da odemo na pivu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.lineamoto.co.rs/skuteri_i_motocikli/lifan_cruiser_lf_200.html Ovo je sa domaceg linka .Da li se prodaje ne znam? ??? Specifications Engine Model: 2V50ML Type: V-twin cylinder, water-cooled, 4-stroke Bore×Stroke: 50 x 49.5mm Displacement: 194.4 cc Maximum Power: 12 kw @ 8500 rpm Maximum Torque: 14 N.m @ 6000 rpm Clutch: Wet multi-plate Lubrication: Pressure/splash Start: Electric start/kick start Ignition: TCI Transmission: 5 gear Maximum Speed: 100 kph Fuel Consumption: ≤ 2.3L/100km Chassis Front brake: Disk Rear brake: Drum Front Tire: 110/90-16 Rear Tire: 130/90-15 Dimensions L×W×H : 2400 x 850 x 1150 mm Wheel base: 1635 mm Minimum Ground Clearance: 175 mm Dry Weight: 170kg Height Of Seat: 750 mm Fuel Tank Capacity: 14 L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod feniksa me privuklo to sto ima 200 ccm, ali vidim da je to samo sminka, hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 4, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Setio sam se da jedan moj poznanik vozi kineza u punom oklopu mislim da je 250ccsimpa izgleda samo sto je decko izlepio nalepnice suzuki, ima tockove kao kingroad po tome sam ga i izvalio iz prve da je shaolin. Inace kupio ga je na bulevaru gde je neko otvorio predstavnistvo kineskih imitacija Piaggio-vih kombija i par nekih motora ali valjda je propao i rasprodao eksponate, tako je ortak dosao do tog motorica. Cim ga budem video slikacu i okaciti da vidite,simpa igrachka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan lepe stvari, samo sto je vec vidjeno.... dajte ljudi, ima li kineza preko 250ccm? ili treba da se organizujemo za uvoz istih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 5, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Redovno citam temu ali postade povelika a ja ne mogu da se setim, da li je neko imao problem sa CDI-jem na 250cc kruzerima? Pitam jer sam juce cuo da je onom liku iz Lazarevca (Dandy 250, moj predhodni post) poceo da pravi probleme. Kazu da mu se ugasi motor u voznji pa mora da saceka 10-15 minuta i onda opet moze da nastavi.I da, lik jos nije prodao bajk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ha nadjoh teh. karakteristike i to jos na engleskom LF150-25,LF200,LF125-30 SPECIFICATION Motorcycle model: LF150-25 Engine model: 162MJ Masina ista kao kod Chitume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Redovno citam temu ali postade povelika a ja ne mogu da se setim, da li je neko imao problem sa CDI-jem na 250cc kruzerima? Nije. Bila je jedna problematicna serija 50ccm skutera pre par godina, ali to nije ono sto tebe zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da se hladi CDI !!! Sigurno se pregreje,tako da treba da ga premesti,ili vrati na staro mesto,ako je to vec ucinio... Cuo sam za taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пре пар страница Хед и ја смо нешто писали о оним "Аполо/Орион" мотоциклима и томе како их је он видео у "Перашу", једној новосадској фирми. Окренуо сам их данас и они имају неке мини-ендуро моделе и ништа "нормално", а колико момак са којим сам причао рече, немају намеру да увозе оне 250 цм3 моделе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Пре пар страница Хед и ја смо нешто писали о оним "Аполо/Орион" мотоциклима и томе како их је он видео у "Перашу", једној новосадској фирми. Окренуо сам их данас и они имају неке мини-ендуро моделе и ништа "нормално", а колико момак са којим сам причао рече, немају намеру да увозе оне 250 цм3 моделе. Jbg, dosta proizvodjaca "motocikala" pravi i agregate, pumpe, rikse, automobile, pente itd... Sugurno da postoji ovakvih proizvodjaca, ali to nazalost ne znaci da cemo nekad videti motor iz njihove ponude, ako smo njihovu "znacku procitali na kosilici za travu npr. Ipak lepo sto si nazvao da proveris informacije. Rekao bih da, bar za sada, nade za 250ccm motarda/endura ostaju na Qingqi, a za vece kubikaze pitanje je kad ce se naci neko zainteresovan za uvoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motegi bb125 Sa jednog hongkongskog sajta http://www.bikehk.com/report/2008/r3138/?page=2& Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Auuu.. ali mi je ruzam majku mu. ;D Moglo je to malo lepse... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zgodan :o Koje li su mu karakteristike ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hmm,cudam mix! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма имају Ћинези и неке моторине "инспирисане" легендарном "Хондом Манки", па ми се и ово чини да је на тој линији. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan FYM Hill 125 Znam da se u francuskoj prodaje kao FYM Sniper sto ovome i pise na plastikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan FYM je kineska firma koja je kupila Sachs www.hnmoto.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sto se ne prodaje kod nas Kymco KTR 150 Daklarisana snaga 14ks/9500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto sto se nece prodavati kod nas SYM Wolf Classic 125 Proizveden u Symovoj fabrici u Kini naravno ;D Ovo cisto za one koji tvrde da takvi motori ne valjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj FYM za pescaru dusu dao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moram i ja reagovati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...