dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate Forreste pa jesl ziv Max. Power Snaga 24.07 HP / 8000 rpm 24,07 KS / 8000 rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i slicice Cijena: MSRP * $ 3.499 .00 > > NOW $3,399.00 plus G Tech >> SADA $ 3,399.00 plus G Tech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo motorče i ima više snage nego ostali slični kinezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao a vidite ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan CSR Spanija-strateski partner CF-Moto China za evropsko trziste. http://www.csrmoto.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево и тог фамозног чешког "Јукија" - http://www.yuki.cz/skutry-motocykly-ctyrkolky/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2006 Vento Colt NV45822_1.jpg print MSRP $2,999.00 ENGINE 4-stroke, air-cooled, 2-cylinder GROSS HORSEPOWER 24.07 hp @ 8,000 rpm DISPLACEMENT 249 cc BORE X STROKE 53.2 x 67.6 mm TORQUE 11.57 ft. lbs. @ 6,000 rpm IGNITION CDI, electronic DIMENSIONS LENGTH 90.9 in. WIDTH 35.8 in. HEIGHT 52.8 in. WEIGHT 375 lbs. FUEL CAPACITY 3.43 gal. SEAT HEIGHT 27.8 in. DRIVETRAIN SUSPENSION Hydraulic BRAKES/WHEELS/TIRES BRAKES Front & Rear: Disc TIRES Front: 110/90-21 Rear: 130/90-16 Legal Notice: Manufacturer Name, Logo and Model Information are Registered Trademarks of the Manufacturer. Specifications and other information are subject to change without notice. No representation of accuracy is made. Image is believed to be in the public domain or used with permission. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ovaj YUKI 250 Spider uopste neizgleda lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan evo ja se malo prebacio u ovu temu.promenio ulje u motoru i nisam mogao vise da izdrzim.juce sam dobio moto pantalone na probu,jaknu i kacigu vec imam,motor jako dugo stoji...pa da probam sve u kompletu. napolju poprilicno hladno tako da sam se jutros malo razocarao kada sam ustao.bio sam u setnji i nadao se da ce se samo malo prolepsati vreme.ali nije.rucao i cvrsto odlucio.barem jedan krug.otisao sam kod nas na bent,nadajuci se da necu sresti policiju usput.i oni su ljudi.ni njima ne prija da stoje napolju po hladnoci.i stigao na bent. ima deo benta koji je asfaltiran,ima dve trake i dosta je dobar put.duzina oko 2km.i vozio sam jedno pola sata.bas mi je prijalo.malo su me ljudi cudno gledali kada sam isao tamo,vamo ali sta da se radi.motor lepo radi,lepo ide i sta jos reci.zadovoljan sam,i vise od toga. inace to je taj motor sto je u ceskoj yuki.ima ga na onom sajtu sto je zorge postavio i to bas 125ca u crnoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku tvog YUKI-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Brate Forreste pa jesl ziv Max. Power Snaga 24.07 HP / 8000 rpm 24,07 KS / 8000 rpm Ziv,ziv,nego sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Prema nekom konvertoru valuta koji sam nasao, cena onog 400cc "Viraga, je 3200e. Za 400cc, mislim da vredi dati toliko. Ovi 250ccm Vento, izgleda da imaju 300ccm u realnosti. Ima veci hod i precnik u odnosu na ostale 250-ke. Mislim da tu lezi odgovor u nesto vecoj snazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mene bi Vento zadovoljiolepo izgleda a iperfomanse ni cena nisu losa strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne prestanete da kačite slike,kupiću još jednog Kineza.Ionako završavam blatobran na mom,posle neznam više šta bih mu radio. U sredu okačinjem slike.Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Okačinji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Ivane brate mili,izgoresmo vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan [quote [/quote Imam taj motor u salonu samo od 125cc (188.600 din), trebalo bi da stigne do sezone do 300-400cc ali to nezavisi od mene. Najavljena cena od 300cc bi trebala da bude oko 3000 evra. Sto se tice samog motora stvarno je uradjen samo tako, ima vodeno hladjenje, dupli disk napred i disk pozadi, od plastike je samo kutija za alat i dostupan je u crnoj i crvenoj boji sa plamenovima.Mnogo je lepsi uzivo i zvuk je stvarno dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 26, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan [quote [/quote Imam taj motor u salonu samo od 125cc (188.600 din), trebalo bi da stigne do sezone do 300-400cc ali to nezavisi od mene. Najavljena cena od 300cc bi trebala da bude oko 3000 evra. Sto se tice samog motora stvarno je uradjen samo tako, ima vodeno hladjenje, dupli disk napred i disk pozadi, od plastike je samo kutija za alat i dostupan je u crnoj i crvenoj boji sa plamenovima.Mnogo je lepsi uzivo i zvuk je stvarno dobar. daj neke live slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam saj prpizvodjaca www.regal-raptor.com ponekad se malo teze otvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Делијо, 'ај' ако сликаш, направи "walkaround", тј. исликај моточе буквално из свих углова и неке занимљиве детање типа мотора, кочница, цајгера... Има по нНету, али су ове уживо "информативније". Пошто пишеш "...имам у салону..." и да имаш само 125.це, вероватно продајеш "Спринтове" моделе. Осим тог чоперчета, имаш ли још неких новости за нову сезону? Неке нове моделе, кубикаже...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd potrudicu se da uhvatim fotke, jer sam bas u frci cekam svaki dan da mi se zena porodi. Da imam spritnove modele i ono sto je najbolje u celoj prcii jos uvek stare cene tj. PRINCE 125cc je 106.600 din ( a bio je 1300evra) tj. ako imate katalog ono ste je izrazeno evrima pomnozite sa kursom 82 i eto dinarske cene, sada je povoljnije nego ikad. Suska se o nekom naked modelu od 300cc, pulseru od 200-250 cc (super moto), pince 250cc i naravno obogatice se ponuda skutera. Posto radim i SACHS,ITLAJET,CFMOTO za zimu je uvoznik za SACHS XROAD - spustio cenu na 2000 evra nadam se da ce tako i ostati a ITALJET maxi scooter od 400cc je bio 3000 evra ali neznam da li je jos uvek ta akcija. Cene opreme su jos uvek na popustu CAN kacige su do 8000 din dok nestigne novi uvoy i noive cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav braco po kinezima, i ja sam otvorio (poskidao sve plastike) mog kineza (sprint fvision 125 ccm), glavni razlog skidanja svih plastika je ojacavanje uzasno slabog rama, a kad je vec bez plastika hocu da odradim servis svih mogucih delova na motoru. Posto je motor hladjen vazduhom, a nema nikakvu signalnu lampicu koja bi mogla da upozorava na pregrevanje motora resio sam da mu improvizujem neki merac temperature... P.S.svaki savet i predlog ce mi dobro doci... ako je neko zainteresovan za slike nek javi i postavljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 26, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd potrudicu se da uhvatim fotke, jer sam bas u frci cekam svaki dan da mi se zena porodi. Da imam spritnove modele i ono sto je najbolje u celoj prcii jos uvek stare cene tj. PRINCE 125cc je 106.600 din ( a bio je 1300evra) tj. ako imate katalog ono ste je izrazeno evrima pomnozite sa kursom 82 i eto dinarske cene, sada je povoljnije nego ikad. Suska se o nekom naked modelu od 300cc, pulseru od 200-250 cc (super moto), pince 250cc i naravno obogatice se ponuda skutera. Posto radim i SACHS,ITLAJET,CFMOTO za zimu je uvoznik za SACHS XROAD - spustio cenu na 2000 evra nadam se da ce tako i ostati a ITALJET maxi scooter od 400cc je bio 3000 evra ali neznam da li je jos uvek ta akcija. Cene opreme su jos uvek na popustu CAN kacige su do 8000 din dok nestigne novi uvoy i noive cene. Imas svoj sajt mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ev o kako yuki izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...