drumskalisica 8741 Napisano Decembar 17, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E bre moji " Kinezolozi " , sest strana ste iskuckali za par sati, a sve nesto ko " macka oko misa ", te svi bi nesto da se povrede i tako to, a niko da upita damu dal je slobodna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan drumski,to se ne pita preko foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zar u Sefkerinu ima nesto? Znao sam da su pobegle od nas zato sto je ortak vozio Landcruisera sa pantalonama od UBIJENE KRAVE ;D ;D Mi dosli,a ono nigde nikog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Isto nas je izblamirao u Debeljaci,uz te pantalone obukao je KOZUH od dede Veli,tako se oblace pravi bajkeri. A roletne se samo spustaju,gde god da odemo. Jos ovi nasi nesrecni Kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi predatori, nemam reci, ostrvili ste se na Nelu ko SCI jevi sakali!!! ;D ;D ;D ;D Zato si ti tu da me spašavaš...eh Nela, ajde opet u predškolsko E bre moji " Kinezolozi " , sest strana ste iskuckali za par sati, a sve nesto ko " macka oko misa ", te svi bi nesto da se povrede i tako to, a niko da upita damu dal je slobodna ! Znaju oni sve, Arakis je njima objasnio, a ako nije još bolje...objasniću im ja sama...nego bre, ajde malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve znamo o kineskim motorinima, ali nas Nela kopka....(kao da ih slušam ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve znamo o kineskim motorinima, ali nas Nela kopka....(kao da ih slušam ;D) Eh, spasao te danas onaj sastanak, inače sam baš htela nešto bitno da ti reknem o ovim tvojim drugarima...mnogo bre fin svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fin i stidljiv....i lepo vaspitan, ne kao ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je to da nasuprot glasu koji nas bije,mi vozaci motora i JESMO fin svet,mozda i jedini koji je preostao na ovim nasim prostorima. Koja ciljna grupa bi davala savete medju sobom,bez materijalne koristi,ko se skupi u druzinu da se vozi cisto voznje radi,ko pomaze na putu opet bez neke koristi,da ne nabrajam... Mi smo se posle teskih godina (mozda) poslednji okupili,ali smo jedini koji su zadrzali one stare duhovne vrednosti. A sale nikad dosta,od smeha nema boljeg leka za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Bratijo kineska, u cilju razvijanja opsteg dobra moto zajednice i razvitka sto shaolin ridersa sto sve boljih odnosa sa velikom Kazahstanskom nacijom resih da obucem nesto iz Kazahstanskog folklora, slikam pored svog Xamer xeda i tako objedinim nasa dva bratska naroda ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fin i stidljiv....i lepo vaspitan, ne kao ja ;D Hoćeš da ti skoknem sad do terase i tresnem kašikaricu jednu za ovo...ti si moje Interesantno je to da nasuprot glasu koji nas bije,mi vozaci motora i JESMO fin svet,mozda i jedini koji je preostao na ovim nasim prostorima. Koja ciljna grupa bi davala savete medju sobom,bez materijalne koristi,ko se skupi u druzinu da se vozi cisto voznje radi,ko pomaze na putu opet bez neke koristi,da ne nabrajam... Mi smo se posle teskih godina (mozda) poslednji okupili,ali smo jedini koji su zadrzali one stare duhovne vrednosti. A sale nikad dosta,od smeha nema boljeg leka za sve. Moram da se složim...zaista vas sve prati loš glas..ono, bagra, štrokava, nevaspitana itd...međutim sticajem svog radnog mesta a i nekih detalja iz ranijeg privatnog života ( dok sam bila mlada i lepa ) i "družila" se sa tom istom "bagrom"...zaista priznajem da ste generalno daleko normalniji od tzv. normalnih...pre svega humani...što je meni osnov ljudskog kvaliteta...ajd sad, pa se uobrazite i utripujte da ste baš, baš super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,Oblake ;D,gde nadje ovog? Sto se ne javi u subotu?Cekali smo te kao emigrant pasos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,Oblake ;D,gde nadje ovog? Sto se ne javi u subotu?Cekali smo te kao emigrant pasos. Ko ne zna Borata nije se imao ni rasta roditi xexex ;) Jbg Ivane imao sam neke obaveze pa sam zaglavio te nisam ni isao u PA. nego hteo sam da ti kazem da imam onaj auspuh getlin gun koji sam prvi napravio pa se setih da si mi rekao da ti treba. Pusti mi adresu da ti posaljem sitijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A ove odnose si hteo da precutis, a? Rasjkrinkao sam te ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti adresu na pp.,a sto se tice nas Shaolina,PA GDE STE,BILA JE NELA NA MREZI!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan A ove odnose si hteo da precutis, a? Rasjkrinkao sam te ;D ;D ;D Obuci nesto maloj smrznuce joj se guza Damire druze ne rece , dobi li ti one plastike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna Borata nije se imao ni rasta roditi xexex ;) Jagshemash! We say in Kazakhstan, a man who goes to power, must have a big... how you say? How do you say? Hràm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna Borata nije se imao ni rasta roditi xexex ;) Jagshemash! We say in Kazakhstan, a man who goes to power, must have a big... how you say? How do you say? Hràm? kakav ono sto bi dimljeni srbi rekli CAR xexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima neki od ovih kineskih motora klip precnika 62 ili 63 moze sve do 65? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Foreste, jesi li gledao Ali Dzi u parlamentu? sa istim likom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledao sve,Bruno,Ali G,Borat... Sasha Baron Cohen je genije! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan e bruno nisam gledao? to mu je prvi film? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bruno is a fictional character played by Sacha Baron Cohen Bruno, who has no known surname, is a homosexual character claiming to be a reporter from an Austrian television station and interviews unsuspecting guests about topics such as fashion, entertainment, celebrities and homosexuality Mozda i najbolji lik pogledaj malo ovde http://www.youtube.com/watch?v=_Yd0iUoT7xk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Bruno is a fictional character played by Sacha Baron Cohen Bruno, who has no known surname, is a homosexual character claiming to be a reporter from an Austrian television station and interviews unsuspecting guests about topics such as fashion, entertainment, celebrities and homosexuality Mozda i najbolji lik pogledaj malo ovde http://www.youtube.com/watch?v=_Yd0iUoT7xk Sta reci, moram da nadjem disk, valjda su ovi sa Bubanj potoka sto imaju sve cak i tajne snimke alkaide culi za to. Ako imas neki izvor reci prijatelju! apsolutni sam fan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Forreste,prodje li kriza?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...