kepo 4527 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi namotaji za KTM 620 lc4 94 god. Cuo sam da ima majstora koji to servisiraju, al sa obzirom da je ovaj utopljen u plastiku ne znam ima li mu leka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Avgust 29, 2011 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mu lijeka,koliko znam. Imam ja ispravne namotaje neznam samo kako poslati. Jesi provjerio namotaje omski? Možda je CDI?! http://www.transmic.net/en/sem.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nema mu lijeka,koliko znam. Imam ja ispravne namotaje neznam samo kako poslati. Jesi provjerio namotaje omski? Možda je CDI?! http://www.transmic.net/en/sem.htm Puno ti hvala na odgovoru, i molim te posalji mi na PP tvoj broj da se cujemo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj crknuti daš meni. a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kod guje sve može da se popravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 30, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Cdi je bio kod mene na stolu,i radi savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cdi je bio kod mene na stolu,i radi savrseno. Mislis na cdi od ovog ktm-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj crknuti daš meni. a? Sta hoces reci Gujo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ono, ako si siguran da je zveknuo i AKO imaš načina da (povoljno) uzmeš drugi , rado bih rasporio ovaj crknuti na laganice. nisam baš u situaciji za superbrzo delovanje, zato čekam ko lešinar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 30, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Cdi je bio kod mene na stolu,i radi savrseno. Mislis na cdi od ovog ktm-a? Jedan si mi poslao,e sada ako to nije od ovog namotaja,onda sorry :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Avgust 31, 2011 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo 5 ili 6 žica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan šes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Septembar 1, 2011 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan onda žalim na lažnoj nadi u mene je pet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti imaš jednu žutu manje čini mi se. ovaj je plava, zelena, žuta, žuta, crna, crvena, mada mislim da bi se i taj tvoj dao upasovati. uzgred, od stare aprilie 125 je namotaj jaaako sličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ima i jedan na ibeju još 1 dan: 270807460680 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bem ti deo! žuti su zakon!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa biduj onaj gorenavedeni. možda ti se posreći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Septembar 2, 2011 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ti imaš jednu žutu manje čini mi se. ovaj je plava, zelena, žuta, žuta, crna, crvena, mada mislim da bi se i taj tvoj dao upasovati. uzgred, od stare aprilie 125 je namotaj jaaako sličan NIje sličan nego identičan,isprobano i dokazano funkcioniše na mom LC4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to si ti kazo, ja se ne kačim sa kepom osim ako sam 100% siguran, kepo je zeznuti igrač fala na tih 1% koje je falilo. sad i kada se ganja ispada da je aprilijin uvek jeftiniji za pazariti (skoro duplo, opet zavisi od ubeđenja prodavca ali ima nije da nije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan onaj gorepredloženi na ibeju stoji i dalje jako povoljno a ima još 15 sati fore. (al kepo i bidovanje ko ja i balet) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Septembar 3, 2011 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to ti je ona fora "Nicht mehr verfügbar" tako da se radi o ucjeni prodavca (nemaš ovo nigdje naći hoćeš-nećeš) kad voziš KTM starije generacije moraš tako nešto očekivati . Ima jedna firma radi zamjenu za stator ali je takođe paprena cijena :'( http://www.electrexworld.co.uk/sem-stators-9285-0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan navedeni je otišao za 79€+pp , sad dal je neko kepi bidovao ili ne, štagod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan (al kepo i bidovanje ko ja i balet) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima opet par komada na 'beju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...