Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 8, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno dva dana je motor počeo da me zeza. Naime, prema uputstvu, piše da, kada je motor hladan, treba ga zagrejati pre vožnje. Stoga, ja odvrnem sauh, stavim ga u ler, startujem, i pustim da radi pola minuta na 4000 obrtaja, spustim sauh na pola, radi još minut na oko 2000 obrtaja, i onda zatvorim sauh, motor radi na standardnih 800, i onda sedam na njega. Međutim, sada, na taj način ne mogu da ga upalim. Kada je sauh odvrnut, nema šanse da startuje, već vergla u prazno. Jedino kako uspem da ga upalim jeste sa zavrnutim sauhom, i to ukoliko dajem gas kada ga startujem (i to ne uvek...). Čak, nakon startovanja, ako pokušam da odvrnem sauh, on se ugasi. Da li neko ima ideju o tome šta može biti u pitanju? - akumulator pun, ispravan (kleme nisu labave) - ulje promenjeno, stavljeno 10-40, pre nekih 500 km - svećice skidane i čišćene pre nekih 200 km - nije padao - gorivo Euro premium BMB 95 sa JP pumpe. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 10, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nema predstavu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan i ja imam takav motor samo 2000 godiste i kad je vani toplo uopste ne povlacim saug nego ga palim samo na gas i drzim toliko da radio na oko 1000 obrtaja minut do dva i on je spreman za voznju, naravno ne da ga odmah zavrces, nego normalnom voznjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Avgust 10, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svecice se neskidaju i neciste,vec se skidaju bacaju,i stavljaju nove,bile ispravne ili ne, usput proveri i filter za vazduh,e njega,mozes da izduvas..a pozeljan je nov.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...