Alex018 415 Napisano Avgust 8, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Burgman 250, 98.god, osim nekoliko estetskih nedostataka u odlicnom stanju. Agregat odlican, nikad ozbiljniji padovi osim par ogrebotina, prva farba, vlasnik.Registrovan do Juna 2012.god. HITNO SAMO 950e 063 417 988 Alex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza, daj jos neku sliku sa strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 8, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza stvarnih 58000km, bez vracanja cajgera. Agregat je odlican, motor vuce ko lud. slike sa strane samo da ga slikam ili ako nadjem jos u kompu, i ove su od prosle godine. gume su odlicne itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 8, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano je u prolece, sad ima nove tablice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 8, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan odustajem od prodaje, ako sam spustio cenu ne znaci da sam narkoman i da kriziram. neki ljudi su nemoguci. da sam napisao 500e opet bi se pogadjali.. moze lock 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...