sstruja 115 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ko zna koliko gumi-defekata (verujem da Srle vodi evidenciju) kupih novu novcijatu gumu za motor! Rec je o 16"ici, dimenzija 120/80, za uzu felnu! Cena prava sitnica, 6.000din! Kupio mi je drugar u Paracinu od Paracinca (covek prodaje delove za MZejce i slicne cvaje), na gumi ne postoji smer, nema godine proizvodnje, pisu samo dimencije i I.R.C. sta god to znacilo... Da je kostala mnogo, kostala je! Da li vredeti te pare, nadam se... Sada mi je motor ponovo u voznom stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da je potrosis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1971 Napisano Avgust 4, 2007 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ! Cena prava sitnica, 6.000din!), na gumi ne postoji smer, nema godine proizvodnje, pisu samo dimenzije! i po kiši uopšte ne drže po krivinama... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj ! Cena prava sitnica, 6.000din!), na gumi ne postoji smer, nema godine proizvodnje, pisu samo dimenzije! i po kiši uopšte ne drže po krivinama... ;D Neku namenu mora imati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Avgust 6, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ... na gumi ne postoji smer, nema godine proizvodnje, pisu samo dimencije ... Što će reći da si pazario pravu stvar: možeš je voziti i TAMO i VAMO, i rok upotrebe neograničen ;D U zdravlju je ti vozao makar jedno 3 godine i dabog nevidela vulkanizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 7, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sreccna nova guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 9, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dodji do mene da se pohvalis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Avgust 9, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo zelim da je potrosis sto prije... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 11, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ajde dodji do mene da se pohvalis! Da vidim i ja ako nije problem, al kod mene u Bijeljini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Avgust 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes oprezno vozio, drzace ona i po kisi i po krivinama, ako ne, po kisi ne drzi nijedna :-[ Sve je to u nasim glavama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...