Stevan B. 635 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem top za ZX6R! Pokusao sam da otvorim njegov fabricki jer se cuje kao fen za kosu i uprskao stvar tj. sjebao potpuno ispravan i neogreban auspuh. Al jeb'ga! Ako neko ima LeoVince,Akrapa,moze i Race Ada ili slicno neka se javi... Kaci se sa tri zavrtnja a nesto nisam raspolozen da secem granu pa mi takve i nudite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koje god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 1998! (Pise i u naslovu). Koliko mi se cini odgovara i sa modela do 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem top za ZX6R! Pokusao sam da otvorim njegov fabricki jer se cuje kao fen za kosu i uprskao stvar tj. sjebao potpuno ispravan i neogreban auspuh. Al jeb'ga! Ako neko ima LeoVince,Akrapa,moze i Race Ada ili slicno neka se javi... Kaci se sa tri zavrtnja a nesto nisam raspolozen da secem granu pa mi takve i nudite! [/quot Izmeri raspon izmedju rupa(od centra do centra) ako je 84mm onda imam nesto za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste raspon 84mm! Sta imas,okaci sliku? Gde se nalazis da dogovorimo razgledanje i probu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces opet da otvaras fabricki auspuh imam jedan viska,za vikend sam u Debeljaci dodji po njega i nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3315 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je taj fabricki visak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces opet da otvaras fabricki auspuh imam jedan viska,za vikend sam u Debeljaci dodji po njega i nosi E da vidis kako sam ga "strucno" otvorio ne bi mi ga nudio Mada se sada sve vise bavim mislju da nista ne diram tj da vratim na fabricko! Kazi mi koliko trazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam leo vince i dpm karbon i fabricki za zx6r(2000 god),leo prodat,dpm otisao sa motorom ostao fabricki,netrazim nista samo dodji u Debeljacu u subotu posle podne i nosi ga ili da me sacekas u Pancevu na vodnoj kad budem dolazio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Velikodusno nema sta! Hvala prijatelju! Placam pice kada se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...