bosske 67 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd, medakovic Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze, potreban mi je sto manji skuter, za djevojku, nesto do 50ccm, pozeljno 4t, za svrckanje po gradu. Bitno je da nije gabritno veliki i da je sto laksi, i naravno sto jeftiniji, posto je fond za tako nesto do jedno 250e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare najbolje da kupis biciklu ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosske 67 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd, medakovic Prijavi odgovor kao problematičan pa na to i mislim, bicikl sa motorom hehe nemoj odmah na prvu, ima po oglasima nasao sam preko 10 skutera u tom cjenovnom osegu ali svi su standardni i dosta visoki pa ne moze lako da staje i krece posto je oko 160cm visine i tesko staje i krece jer ne moze stabilno da dohvati tlo+djevojka, pa ta kombinacija slabo moze da mi pomogne. Vidjao sam po gradu neke kineske skutere izuzetno male, tj manje od standardnih, ne mislim naravno na one djecije, nesto tipa keeway hurricane i tako nesto, mislim da je i on dosta mali, ali mislim da su oni skuplji. Meni ne treba neko cudo od skutera vec skromno prevozno sredstvo koje i ako ima nekih problema mogu samostalno lako da rijesim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosske 67 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd, medakovic Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ono sto sam trazio, tako da ovo vise nije aktuelno Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan HITNO prodajem kineza longjia...alien 50...papire saobracajna nema...ali moze da se izvuce na ime skuter od decka od kog sam kupio motor...130E...HITNOOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...