u2020bullet 123 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan @Acim: Procitao jos kada sam bio odgovorio ali sam onda negde propustio racunajuci da ima par raznih misljenja ali cu sad ponovo pa cu u uvaj post ubaciti info. EDIT: Po ovome svemu sto je napisano do sada, izgleda da se mora odvojeno za svaku kategoriju...samo ne vidim poentu sem da nas lepo svi zajedno oderu, i autoskola i drzava. A kao sto je neko rekao, za A2 bas i nema neki izbor motocikala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 5, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao je Jasminko odgovor ovde: Na zalost moracu da vas razocaram. Koliko je meni receno pri dobijanju uputstva za polaganje ovih novih kategorija, moracete da polazete za svaku kategoriju posebno, AM, A1, A2, i konacno za A.Stim sto ako imate dozvolu A2 dve godine, moci cete vec sa 20 godina da polazete za A ( pod uslovom da ste sa 18 polozili za A2). U principu, treba sačekati sa konačnim zaključkom jer se ovo još ne primenjuje u praksi, koliko ja znam, već se za A još uvek polaže na stari način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...