Night Riderr 91 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi novi delovi za Suzuki DR 650 92god kurbla (ako je uopste bitno) U pitanju su klipnjaca sa pripadajucim iglicastim lezajevima,lanac protiv tega,dihtung glave,dihtung cilindra i mozda karike. Gde sve to da uzmem a da me ne oderu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan na ebay-u, ja sam kupio neke delove iz "Njemačku" i iz USA, izašli su me bezmalo džaba...al treba imati i sreće i vremena za licitiranje... Proveri i uvoznike za Suzukija u Horgošu, oni donose takođe delove po narudžbini iz Madjarske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 7, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u 3t racing-u iz Balosave. Decko koji narucuje delove se vraca sa odmora u sredu. Ja cu za svoj motor uzimati delove preko njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...