Jump to content

Moto Zajednica

Nenad, Yamaha FZ-1

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

Posto sam video kritike na racun drugih clanova koji su postovali teme, a prethdno se nisu predstavili, odlucih da ispravim moju gresku pre nego sto me neko opomene  :)

Elem, zovem se Nenad. 29 godina. Vozim Yamahu FZ-1 2002 (aka Fazer 1000). Prethodno sam vozio Hondu CB400 (retka zivitinjka u Evropi, posto je prodavana samo u Japanu i na Azijskom trzistu).

Zivim na Kipru, Limasol. Ako je neko u prolazu istocnim Mediteranom, nek se javi  ;)

Toliko od mene...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 13 postova
  Citiraj

a sto se tice kipra mozda navratim pa lepo je da znam gde imam prenociste ;)

Nema problema. Krevet i parking za motor su tvoji, nadam se da ti ne smeta sto ce moje pseto da te budi oko 7-8 ujutro ;)

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Dobrodošao!

Vrujem da je sa takvim motorom Kipar još manji... ;)

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS
  Citiraj

Posto sam video kritike na racun drugih clanova koji su postovali teme, a prethdno se nisu predstavili, odlucih da ispravim moju gresku pre nego sto me neko opomene  :)

Elem, zovem se Nenad. 29 godina. Vozim Yamahu FZ-1 2002 (aka Fazer 1000). Prethodno sam vozio Hondu CB400 (retka zivitinjka u Evropi, posto je prodavana samo u Japanu i na Azijskom trzistu).

Zivim na Kipru, Limasol. Ako je neko u prolazu istocnim Mediteranom, nek se javi  ;)

Toliko od mene...

Welcome! :)

Ja sam do pre 3 meseca vozio CB400N  ;)

• U prolazu, 13 postova
  Citiraj

Ja sam do pre 3 meseca vozio CB400N  ;)

Nije da se hvalim :) Ali moja je bila CB400 SuperFour. 4 cilindra, redno, zvuci ko pravi R :) Najvise tako zvuci zato sto do 7-8K rpm ne osetis da si okrenuo gas... Posle toga povuce kako treba plus zvuci kao R :) Ta masina nije cula za elasticnost, prosecno menjas brzinu na svakih 5 do 10 sekundi :)

Karikiram malo ja, nauzivao sam se na 400ki bas lepo, i sva ona "zabava" sa obrtajima i menjacem mi u ustvari cini zadovoljstvo na FZu vecim.  FZ k'o da je automatik, u gradu ti ne treba menjac, jednom kad prebacis u drugu brzinu, mozes da zaboravis na menjac :)

• U prolazu, 13 postova

Kipar= EU... Tako da je vizni rezim isti kao za ostatak EU + ne vaze sengen vize, posto Kipar jos nije u Sengenskom sporazumu. Kad ce Sengen2? Navodno posotoje neki tehnicki problemi oko uvodjenja, te ce Sengen2 da kasni poprilicno...

Ceste na Kipru su sjajne za motore, moze da se jurca po autoputevima, ali i da se krene na planinu zavojitim drumovima... Sto se tice offroada, tu tek imas sta zazelis. Recimo ceo zapadni deo ostrva, takozvano poluostrvo Akamas, je pristapacan samo uz pomoc 4x4 ili off road bika...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja