Zike 46 Napisano Jun 29, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Savozač treba da se ponaša kao vreća krompira i da ne mrda ni repom ni ušima Hvala na odgovoru. Gajba piva je moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Jun 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 29, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Savozač treba da se ponaša kao vreća krompira i da ne mrda ni repom ni ušima I da ne mlati štapom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jun 30, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan print > send to žena 'fala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 30, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da dodam (imao sam temu o tome) - i sedište je važno. Suvozačica treba da ima udobno sedište i da ne klizi na vozača pri svakom kočenju - oboje bole ruke od toga*. Za razliku od velikih skutera, retko koji motor ima sedište zgodno za dvoje. Rešenje je novo sedište - moje je napravio Boban, izgleda odlično, trajno je, a vožnja u dvoje je uživancija. *a vozača još nešto, od pritiskanja na rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Jun 30, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da dodam (imao sam temu o tome) - i sedište je važno. Suvozačica treba da ima udobno sedište i da ne klizi na vozača pri svakom kočenju - oboje bole ruke od toga*. Za razliku od velikih skutera, retko koji motor ima sedište zgodno za dvoje. Rešenje je novo sedište - moje je napravio Boban, izgleda odlično, trajno je, a vožnja u dvoje je uživancija. *a vozača još nešto, od pritiskanja na rezervoar Slika bi bila vise nego pozeljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 30, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Slika bi bila vise nego pozeljna Evo... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51746-novo-sediste-zlata-vredno/page__view__findpost__p__888793 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zike 46 Napisano Jun 30, 2011 .............., 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za preradu, odlicno izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 30, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,ha,odlican tekst.Upravo sa dragoj procitao i rekao da vezba mahanje i osmeh,ko Tita nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Jun 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, moju dragu suprugu sam odavno naučio da na motoru izigrava vreću krompira koja maše, smeška se i fotografiše usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Tako je.Nema spustanja nogu!! I ja se slazem, lakse je kad su podignute :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...