Đenka 120 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Na Rtnju sam bio bar pedesetak puta ali uvek poešice,iz Naselja Rtanj sigurno dvadesetak puta.Raspitajte se kod meštana Naselja Rtanj za neki okolni put jer tamo gde se na onoj drugoj slici sa google maps gubi onaj putić,taj putić se stvarno gubi,ostaje planinarska markacijom obeležena staza.Ne sumnjam u vašu psiho-fizičku sposobnost ili u vaše motore ali ima par mesta gde biste izgubili mnogo vremena i snage Ne kažem da nije izvodljivo!Najveći su problemi,usponi i visoki kameni stepenici baš na tom delu staze koje nema na Googlemaps,a kad izađete iz šume onda sledi uživancija u vožnji serpentinama. Želim vam svu sreću ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Avgust 5, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Djenka HVALA puno. Tvoj odgovor ne smatram nipodastavajucim vec dobronamernim. Poslusacemo tvoj savet i raspitacemmo se. Ti ako imas jos neki predlog, savet ili ideju podeli sa nama. Jos jednom hvala puno STTS 4 life Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 8. 2011. at 19:54, Student je napisao: Popsi i ja krecemo u cetvrtak u 6 a brza grupa nek krene oko 9-10h npr taman mi da pripremimo bazu i izvidimo situaciju. Ja obecavam da se niko nece peti po svaku cenu, mora jednom neko i da bude glas razuma. A za dusebriznike koji tvrde da ST nece moci da se popne.... NOSICEMO motore do gore samo da bi vi posle plakali. Proud 2 B member of STTS ‚Ja i Popsy, nije nego, samo Vas dvojita iz SAMO TRAKTOR TERAM SAD brigade. A ostali koji bi išli sa Vama, A!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem dve grupe startuju u cetvrtak.. Ranoranioci svaler gasom startuju u 6.. ostatak punim gasom oko 9-10.. p.s. Plopsy, pozdravio te Misa za ovih 6 sati.. i rekao de ce te udaviti u solji.. ili cucavcu.. biraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 8. 2011. at 16:32, Leon KLR je napisao: Ljudi, nisam bio u prilici da vam ponaosob odgovorim, bio sam na putu, pa 'ajmo ovako: 1. Racunica za benzin: Put je 180 km, u jednom pravcu- 360 km x 10 l /100 km x 130 din. / l = 4680 din. Na cetvoro ljudi to iznosi: 1170 din po osobi. 2. Racunica za putarinu: BG- Paracin= 2970 din. za IV klasu ( kombi sa prikolicom) Paracin- BG= 2970 din. 2970 x 2= 5940 din. Po osob (za cetvoro)i: 1485 din. To znaci da bi svakoga benzin i putarina kostali 2655 dinara. Ako ste jos uvek ZA javite mi da onda vidimo po kom redu ste se prijavljivali, da nekoga ne bih ostetio... Do utorka sam na putu, ako bude vaznih pitanja ili odluka, posalji mi SMS na 064 129 7651. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Avgust 6, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Acimo pa mi smo se kasnije dogovorili i naravno da mi je drago sto ides sa nama. Sta odmah mitingujes. Cujemo se jos za taj cetvrtak. STTS™® Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ukradeto Kebretu sa fb.a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ae da dam nekome ko ide na Rtanj Misin manometar jer se sigurno necu videti za Misom do polaska. Moze veceras, ili ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 8. 2011. at 18:02, BusMan je napisao: Ae da dam nekome ko ide na Rtanj Misin manometar jer se sigurno necu videti za Misom do polaska. Moze veceras, ili ovih dana. ae? da nisu neki korjeni iz dalmacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 8. 2011. at 18:08, mile fazer je napisao: On 6. 8. 2011. at 18:02, BusMan je napisao: Ae da dam nekome ko ide na Rtanj Misin manometar jer se sigurno necu videti za Misom do polaska. Moze veceras, ili ovih dana. ae? da nisu neki korjeni iz dalmacije? Nisu bas, ali tu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7276 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 3089 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Rade, ne cimaj se, ima vremena, nije uopšte nužan. Kad se vidimo, ima vremena. Ti ne ideš na Kučaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Trofej je predat odgovornom licu zvanom SHUMAR, pa ce on licno da ti ga uruci. Ja dolazim u petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7276 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 3089 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Idi, bre brate, pa nije trebalo da se cimate. Mogao si ti da mi ga poneseš. Imaš pivo od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis oranzadu ili klaker? Nas Rade je profic.. uvek 0% u krvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mu Vlajko, kazi !! Nego, ne znam sta cu ako dodje Ribolovac ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 7, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Drug Rade konzumira samo fine ''eliksire'' u izuzetnim prilikama . Khm,,, municija stize na mesto okrsaja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 7, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 8. 2011. at 11:26, Ribolovac je napisao: Drug Rade konzumira samo fine ''eliksire'' u izuzetnim prilikama . Khm,,, municija stize na mesto okrsaja . Ijaooo....da to sluchajno necesh doneti neshto crvene boje iz tvog kraja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 7, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Crveno , crno , belo ...ista je voznja . Ko po oblacima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Avgust 7, 2011 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opa i Negotin je prisutan Koliko vas dolazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se takodje prijavio ako primate pocetnike u drustvo, sa tim da bih izbegao Rtanj iz vec navedenih(pocetnik) razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 7, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Aco, ima li tamo neka reka da se predje na ovu vrucinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Rtanj u cetvrtak, ja cu najverovatnije da odustanem , jer od VA do tamo imam skoro 250km, pa jos da se penjem i spustam, bice mi mnogo . Ako ostavite za nedelju, vrlo bi vam bio zahvalan, jer bih onda i ja ucestvovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u varijanti da idem u petak popodne, oko 5 ili 6. Naravno, idem da pijem, jedem i kupam se u bazenu dok se ostali pentraju po vukojebinama. Da vidim ko je zainteresovan tada da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Avgust 7, 2011 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 8. 2011. at 16:37, Rolle2010 je napisao: Ja bih se takodje prijavio ako primate pocetnike u drustvo, sa tim da bih izbegao Rtanj iz vec navedenih(pocetnik) razloga. Nisi jedini pocetnik, tako da nema da brines, postoji sporija turisticka grupa u koju se uklapas bez problema, tako da mozes da se prijavis na spisak A sto se tice Rtnja, to i nije organizovana voznja, nego ludaci samoinicijativno idu da se pokrljaju gore On 7. 8. 2011. at 16:50, hitman je napisao: Jeli Aco, ima li tamo neka reka da se predje na ovu vrucinu ? Na 30 metara od doma je gaz reke, tako da ko bude hteo moze ceo dan da prelazi reku sa jedne strane na drugu Gore na kucaju nema reka koje se prelaze, samo potoci i par vecih bara (koje mogu i da se zaobidju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 7, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bice i nas koji cemo peshke da se pentramo uz taj Rtanj i da nadgledamo (fotkamo, snimamo, pomazemo i smejemo se ) ovima shto se pentraju motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...