Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Vozim qingqi qm 200 i ove sezone mi je crkao akumulator. Problem je sto ni za zivu glavu ne mogu naci akumulator koji odgovara mom motoru po dimenzijama. Dakle, trazim 12W 9Ah dimenzije - visina:128mm , sirina:73mm, duzina: 130mm. Nosac akumulatora na njemu ne tolerise ni milimetra odstupanja, eventualno po visini mozda 2mm. Zivim u Pancevu,pa bi bilo kul kad bi neko znao gde to ima da se kupi u Pa ili Bg. Ja samo zelim da se vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/unibat-akumulatori/akumulatori-12v/cat_282.html mozda ovo pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterycentar.rs/ A pomocice i ovaj link, glavna prodavnica im je u Cvijicevoj 18 u Bgdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj battery centar ima sve. Njih zovni. Cak ce da ti formiraju akumulator pre nego sto dodjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju ga ni jedni ni drugi u ponudi, bar ne na sajtu. Jedino da zovnem ove iz Cvijiceve pa da pitam, mozda mogu da naruce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zovi TOREX iz Beograda, generalni su zastupnik za VARTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 28, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan http://www.akumulator-shop.rs/prodavnica-28.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 28, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zovni i pitaj. Imaju mnogo vise nego na sajtu sto stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da uzmes akumulator od 7Ah, jer od 9Ah u odgovarajuim dimenzijama ne postoji. Inace 7Ah ide fabricki na Suzuki DR200 kojem je QM skoro identican, tako da nemoj da te brine to sto je malo slabiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da uzmes akumulator od 7Ah, jer od 9Ah u odgovarajuim dimenzijama ne postoji. Inace 7Ah ide fabricki na Suzuki DR200 kojem je QM skoro identican, tako da nemoj da te brine to sto je malo slabiji. Stavio ja na prolece taj od 7...Evo do sada je izdrzao. Bio sam da mi mere ono oko struje i sve je ok,znaci nije do motora... Zato sam zapeo za iskljucivo 9Ah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovni i pitaj. Imaju mnogo vise nego na sajtu sto stoji. Slao mail,pa cekam odgovor. Nadam se dobrim vetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da uzmes akumulator od 7Ah, jer od 9Ah u odgovarajuim dimenzijama ne postoji. Inace 7Ah ide fabricki na Suzuki DR200 kojem je QM skoro identican, tako da nemoj da te brine to sto je malo slabiji. Stavio ja na prolece taj od 7...Evo do sada je izdrzao. Bio sam da mi mere ono oko struje i sve je ok,znaci nije do motora... Zato sam zapeo za iskljucivo 9Ah. Koliko si platio taj od 7Ah? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moraces da uzmes akumulator od 7Ah, jer od 9Ah u odgovarajuim dimenzijama ne postoji. Inace 7Ah ide fabricki na Suzuki DR200 kojem je QM skoro identican, tako da nemoj da te brine to sto je malo slabiji. Stavio ja na prolece taj od 7...Evo do sada je izdrzao. Bio sam da mi mere ono oko struje i sve je ok,znaci nije do motora... Zato sam zapeo za iskljucivo 9Ah. Koliko si platio taj od 7Ah? Oko 3000 din bez formiranja ako se dobro secam. Unibatov je bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R-OH 1 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Munze :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao torex pre jedno 7 dana i trazio po dimenzijama.. nasao sam vartin malo veci nego fabricki, ali sam ga upasovao dobro na motor (ne moze da stane sa onom zastitnom gumom, bez nje knap), santimetar je duzi nego fabricki pa sam skratio onaj deo gde se usrafljuje plastika i problem resen.. inace je akumulator sa gelom 10Ah zovem ja njih i lik mi kaze da ima takav i takav i da dodjem na viline vode (pojma nemam gde je to) da preuzmem.. pitam ja njega da mi objasni gde je to i on kaze prodjes tempo i carinski terminal i tu sa desne strane zavuceno.. ja reko do jaja, pa to je u zemunu.. kaze on nije u zemunu nego kod pancevackog mosta i kaze mi lik da je on iz zemuna i da moze posle posla on da mi donese cena je bila 3600, ima nekih 25% popusta, znaci 2700 + pdv.. oko 3200 je ovaj koji sam ja uzeo + sam castio lika 300 sto mi je doneo akumulator.. formiranje je 300 u ovlascenom servisu i garancija godinu dana.. Ako nemac izdrzi godinu dana, izdrzace i jos koju ako se vodi racuna.. Moja preporuka za torex Inace oznaka na akumulatoru je YTX12-BS, 12V 10Ah 90A, dimenzije 152, 88, 131 (duz, sir, vis) Na fabrickom su dimenzije oko 143, 84, 138 Ne znam koliko je pametno stavljati bez one zastitne gume, ali posto je gel mislim da ne bi trebalo da bude problema.. Kod mene pasuje, i za sada radi kako treba, pa ono.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridjan Ridjanovski 5 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao torex pre jedno 7 dana i trazio po dimenzijama.. nasao sam vartin malo veci nego fabricki, ali sam ga upasovao dobro na motor (ne moze da stane sa onom zastitnom gumom, bez nje knap), santimetar je duzi nego fabricki pa sam skratio onaj deo gde se usrafljuje plastika i problem resen.. inace je akumulator sa gelom 10Ah zovem ja njih i lik mi kaze da ima takav i takav i da dodjem na viline vode (pojma nemam gde je to) da preuzmem.. pitam ja njega da mi objasni gde je to i on kaze prodjes tempo i carinski terminal i tu sa desne strane zavuceno.. ja reko do jaja, pa to je u zemunu.. kaze on nije u zemunu nego kod pancevackog mosta i kaze mi lik da je on iz zemuna i da moze posle posla on da mi donese cena je bila 3600, ima nekih 25% popusta, znaci 2700 + pdv.. oko 3200 je ovaj koji sam ja uzeo + sam castio lika 300 sto mi je doneo akumulator.. formiranje je 300 u ovlascenom servisu i garancija godinu dana.. Ako nemac izdrzi godinu dana, izdrzace i jos koju ako se vodi racuna.. Moja preporuka za torex Inace oznaka na akumulatoru je YTX12-BS, 12V 10Ah 90A, dimenzije 152, 88, 131 (duz, sir, vis) Na fabrickom su dimenzije oko 143, 84, 138 Ne znam koliko je pametno stavljati bez one zastitne gume, ali posto je gel mislim da ne bi trebalo da bude problema.. Kod mene pasuje, i za sada radi kako treba, pa ono.. Hrabar Potez R-OH Jos uvek se ne usudjujem na takav korak, jer motor mnogo vibrira sam po sebi pa mi je frka da se ne pojede akumulator na onaj gvozdeni ram... uglavnom, polako iscrpljujem ideje, tako da cu izgleda morati preduzeti slicne drasticne mere. Ne mogu da verujem da niko nema takav akumulator, pa takvih motora mora da ima bar 1000 u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 2, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zovni i pitaj. Imaju mnogo vise nego na sajtu sto stoji. Slao mail,pa cekam odgovor. Nadam se dobrim vetima. Zovi ih telefonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...