jigoro cano 234 Napisano Decembar 5, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Za kojeg TS-a ? 125/150 ili 250 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvester96 0 Napisano Decembar 5, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja rezervoar od TS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 5, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi vise odgovarao od 125 ali u sustini mi nije bitno da li je od 125 ili 250.Pripremam se za izradu MZ cafe racera,pa mi se svidja taj oblik vize nego od ETZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 5, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Bitno su razliciti od 125/150 i od modela 250 prvi je tanji i manje zapremine a cini mi se da je od modela 250 svrsi shodniji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan12 0 Napisano Decembar 6, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: tomos atx Prijavi odgovor kao problematičan u planu mi je kupovina mz etz 250, moje pitanje je dali kupiti nešto jeftino oko 300 eura pa raditi generalku ili dati više para i kupiti nešto što se ne treba rastavljati,, do sada imam iskustva sa tomosima a i skinuo sam razne manuele za mz pa ih proučavam tako da nebi bio problem rastaviti mašinu i napraviti generalku... čuo sam da u mađarskoj imaju jako jeftini djelovi, pa kakve su kvalitete radilice klipovi i stvari za generalku, dali to brzo ode ili vozi dosta dugo,,, nisam siguran dali sam postavio pitanje u pravu temu ako nisam molio bi moderatora da prebaci moje pitanju u odgovarajuču temi i nadam se da če mi netko pomoči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Milane ja sam nedavno kupio MZ. Platio sam ga 350€. Resio sam da ga detaljno pretresem. Sto se delova tiče u odnosu na tomosa su veoma skupi a u odnosu na delove za japance sve je jeftino. Po meni bolje je uzeti jeftiniji motor ulozis u njega koliko je potrebno i znaš sta vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan12 0 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: tomos atx Prijavi odgovor kao problematičan pa o tome sam i razmišljao da kupim jeftiniji i i da se otvori mašina i sve pogleda u kakvom je stanju, nebi htio da me negdje motor ostavi,, posao mi je takav da nemam slobodnog više od 2 dana i godišnji se može dobiti samo tjedan dana u komadu, tako da bi večinom to bile jednodnevne ili dvodnevne vožnje,,,ako me tomos nije ostavio kad sam u jednom danu putovao 350 km, nadam se da me neče ni mz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Januar 4, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li slucajno neka ima zastitu masine za ovu moju Baghiru mislim na aluminiski dio sto dode ispod masine https://www.google.ba/search?client=opera&hs=IjF&biw=1600&bih=790&tbm=isch&q=zastita+masine+aluminijski+cross&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjPrquqsKnRAhUBOBQKHWbGAg8QvwUIFigA&dpr=1#imgrc=nMDqT7xUiEJDmM%3A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 4, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 4, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ako negde nadjes , i mene zanima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Januar 4, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan upravo ova zastita treba.. da li ima neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 5, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan 99 % da u Srbiji toga nema , Ali , imamo i clanove iz " razvijenih ekonomskih zajednca " , pa mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 12, 2017 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/MZ-ETZ-250-originalno-uputstvo-40918232-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljubiteljima mz-a, kupio sam skoro mz ts za sredjivanje i s obzirom da ga prepravljam da bude samo sa jednim sedistem fabricki auspuh mnogo strci pozadi i ruzi motor. zbog toga kupujem rezonantni auspuh, moze polovan, moze nov, samo da bude jeftinije . hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 25, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao pevac iz crtanog filma : " Gresis sinko , mnogo gresis " ! Hucu reci opste je poznato da MZ motociklima prija samo original izduv (auspuh ) . Sve ostalo je na ustrb performansi . Cak je ta duzina i nesto sto je kakakteristicno za njih . Ali , mozda ce ukus preovladati ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Januar 26, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu, mozda ostane i fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svakim danom mi sve lepši Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Košta isto koliko je i nov koštao tada Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Februar 15, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Kw:ks 20\27 jel stvarno ima toliko ,mislio sam 250 kubika ima toga svega manje...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 15, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj je očuvan! A gde mu je rucka gasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih brisao, nećemo komentarisati oglase drugih portala. Idemo dalje sa internim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihael86 9 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 23 postova Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Lep, ne kompletan ali lep i mnogo mnogo skup... Za takav etz 251 generalno uradjen i ofarban dao sam 400e. Samo sam ga registrovao i gassss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mario1300 1 Napisano Maj 30, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Mz es 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim masinu od Mz ts 250/1 sa 5 brzina. Nemora bit kompletna ali mi je vazno da nije ubijena,rezana,varena ni prepravljana Kontakt ovdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jun 17, 2017 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda smo se i "culi" na nekom forumu u vezi te masine ? U svakom slucaju , evo i ovde : nudim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ es 175/2 1970. godiste. U odlicnom stanju. pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...