jigoro cano 234 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan ima , cene na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 1, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna prednja viljuska https://www.kupujemprodajem.com/Prednja-viljuska-za-MZ-11052204-oglas.htm?filter_id=1031 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 2, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pošto prednji blatobran i točak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ide sve u kompletu,pa ti posle prodaj sto ti ne treba,ja bolji tocak na MZ-u jos nisam video,blatobran isto nema nikavoh ostecenja,ovo je vrlo malo radilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/130-70-18-Heidenau-Wings-11058964-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Amortizeri-za-MZ-11155083-oglas.htm?filter_id=1031 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/mz-250-251-custom-10957256-oglas.htm?filter_id=777 mozda je ovo nekom zanimljivo za prepravku, znam da bi meni bilo da nisam prodao MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Guma prodata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 24, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko nudio prednji točak za disk (korišten) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvicak 7 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 30 postova Motocikl: YAMAHA FJ1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sve sto vam treba za MZ.Jedino nemam sediste.Pitajte slobodno. Imam MZ u delovima,imam i ceo potpno uradjena generalna,promenjeni svi delovi,ofarban,spreman za tehnicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 26, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sve sto vam treba za MZ.Jedino nemam sediste.Pitajte slobodno. Imam MZ u delovima,imam i ceo potpno uradjena generalna,promenjeni svi delovi,ofarban,spreman za tehnicki. A parkirne nožice !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvicak 7 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 30 postova Motocikl: YAMAHA FJ1100 Prijavi odgovor kao problematičan xexex ,znam da sam ja trazio za sebe ali ovo je nesto drugo-naravno da mogu nabaviti ako treba nekome. nove za 251 iii polovne za 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 29, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan xexex ,znam da sam ja trazio za sebe ali ovo je nesto drugo-naravno da mogu nabaviti ako treba nekome. nove za 251 iii polovne za 250. KOJA JE RAZlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva rumunska paljenja ako nekom treba dacu ih za iste pare koliko sam ih platio 25eur komad bila montirana na jamahu dr 125 dvocilindrasa ali sa njima nema zamajac pa moram da stavim malo vece paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 30, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Elektronsko paljenje hocu i ja da ugradim ali mi je zanimljivo da stelujem platine...ali cu ga definitivno kupiti ovog leta... Evo ti prilike Brzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad video...Nisam nikad imao priliku da vidim to paljenje uzivo i ne znam kako se montira ali sam negde procitao da nije problem da se montira i nasteluje....uzimam 100% samo da zavrsim ovo oko registracije i da sredim kvacilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aciko 8 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd, Kranj Motocikl: YAMAHA FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ pa ako neko ima neku preporuku bio bih veoma zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan xexex ,znam da sam ja trazio za sebe ali ovo je nesto drugo-naravno da mogu nabaviti ako treba nekome. nove za 251 iii polovne za 250. KOJA JE RAZlika? Za ETZ 251, nožice su izlivene i od Aluminijuma, a za ETZ 250 su pravljene od metalnih cevi. Nisam siguran, al mislim i da su različite visine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 2, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan KOJA JE RAZlika? Za ETZ 251, nožice su izlivene i od Aluminijuma, a za ETZ 250 su pravljene od metalnih cevi. Nisam siguran, al mislim i da su različite visine . Mislio sam da je rec o paknovima zadnje kocnice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnicanin 0 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ ETZ 150 http://www.polovniautomobili.com/oglas4598071/mz_etz_150/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno - 370e http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91938-mz-etz-251/page__gopid__1623683#entry1623683 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih MZ 175 !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je zanimljivo za nase trziste, sto se tice cene. Ali ako neko bas nesto ovako trazi a ne moze da nadje kod nas, a cena mu se uklapa plus minus, mogu da pomognem u posredovanju. Naravno bez nadoknade. Na prodaju je samo prikolica i cena je takodje samo za prikolicu: Evo i link: http://link.marktplaats.nl/m797632986 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovako nesto Cena jeste muska, ali je zato jako atraktivan motor: Link: http://link.marktplaats.nl/m804081000 (u kometaru jedino stoji da je kao nov) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ova dva komada: Prvi sa hromiranim rezervoaram, davati ponude od €1400 pa navise. Nema saobracajnu (ne pise nista za ostale papire) nazalost. Ali radi motor perfektno. A ovaj drugi je kompletan sa papirima, ponude od €1000 pa navise. Takodje u odlicnom stanju. Link: http://link.marktplaats.nl/m801290229 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...