jigoro cano 234 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu radilicu ETZ-a 250/251 , zaostalu iz vremena DDR-a (uz ove Tajwanske) . Nikako da se proda jer uvek se kupuje ono jeftinije a to su te Tajwanske . Elem ponudih vele-prodaji ("preko") uz neke jos delove a dobih dosta ucenjivacki odgovor . Iz tog razloga pomislih : bolje da taj kvalitetni deo ostane u Srbiji , mozda se ipak nadje interesent koji zeli kvalitet . Znaci : prodajem je po ceni po kojoj se kod jednog domaceg kolege prodaje Tajwanska , a to je 137 e ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 11, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj bi da proda svog MZ-a 175 ES (iz 1958 godine) , a malo je izgleda lenj da ga i ovde ponudi , a na ovom je forumu Hajd reko da ga poguramo . Mozda bi nekoga interesovalo !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ne ide mi sa mz-om pa ne ide..jbg moram da ga prodam....razlog je gadan problem i ne bih o tome...ne problem u vezi sa motorom naravno....mnogo je hitno...razmisljao sam da li da napisem ovde na forumu jer sam vec hteo da prodajem pa odustao..ovog puta moram ....najminimalnija cena je 370e,ispod toga nikako iako sam sa tom cenom u trocifrenom minusu ...dosta je ulozeno..ali hitno je ..iskrslo mi nesto ....ako ima zainteresovanih javite sve o njemu imate ovde...sve je sredjeno sto je trebalo,radi kao sat...cak sam i popravio tastere za sirenu i blendanje svetla prekjuce...znaci sve radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ne ide mi sa mz-om pa ne ide..jbg moram da ga prodam....razlog je gadan problem i ne bih o tome...ne problem u vezi sa motorom naravno....mnogo je hitno...razmisljao sam da li da napisem ovde na forumu jer sam vec hteo da prodajem pa odustao..ovog puta moram ....najminimalnija cena je 370e,ispod toga nikako iako sam sa tom cenom u trocifrenom minusu ...dosta je ulozeno..ali hitno je ..iskrslo mi nesto ....ako ima zainteresovanih javite sve o njemu imate ovde...sve je sredjeno sto je trebalo,radi kao sat...cak sam i popravio tastere za sirenu i blendanje svetla prekjuce...znaci sve radi... aaaaa! dan je presao iz totalnog s**nja u nemam pojma sta..ali mng dobro....ne oduzimaju mi dozvolu! BRM BRM! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 15, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan znači ostaje zver? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan znači ostaje zver? ostaje dok se ne javi neko ko hoce da ga kupi... vozicu ga jos ali ce ipak da ode,menjam ga i za kineski skuter (keeway) po mogucstvu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ceo ETZ 250 kompletan za delove motor je u voznom stanju ako kome treba sta od delova na prodaju je ceo ili u delovima Imam podatke o vlasniku bio BG registrovan treba izvaditi duplikate papira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para kompletan?Imas li kakvu sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan 250 eur ceo pali i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan o Bobanu samo reci hvale....imao sam iskustvo sa razmenom nekih delova..znaci covek od reci,kako kaze tako jeste bez ikakvih sminkanja i zavlacenja.... Srecna prodaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moze i u delovima sta kome treba na masini zamenjeno :klip, karike sta. iglicasti gornji, lezajevi radilice, semerinzi, lamele, zupcanik trece i viljuska menjaca trece brzine ,izlazni zancanik U motoru se nalazi radilica od TS 250 cela masina za 120 eur radi i da nebi bilo na rec posto je na motoru najbolje bi bili da se proba pa da je skinemo i kome treba da je nosi Meni se nesvidja na njoj sto je neko budjio izduvnu maticu pa dali ona nevalja ili navoj u cilindru neznam dok neskinem mada navoj je meksi pa mislim da je on u pitanju . Neradi mi komp kuci pa ce biti i slike kad ga sredim za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko ram blokove sa papirima od 251 moze i zamena za delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa Potocan 0 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: MZ etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem MZ 250 ili MZ 251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Dodji vidi pa da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa Potocan 0 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: MZ etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko da prodaje MZ 250 - 251??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 28, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko da prodaje MZ 250 - 251??? Uzeo sam ceo ETZ 250 kompletan za delove motor je u voznom stanju ako kome treba sta od delova na prodaju je ceo ili u delovima Imam podatke o vlasniku bio BG registrovan treba izvaditi duplikate papira 250 eur ceo pali i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Dok neslikam ga uzivo evo kako izgleda slika od letos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 28, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi meni leglo.. ista boja, ne trebaju mi 2 registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Menjas tablicu na onog u kome ima goriva a kad nema onda uzjases biciklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 28, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Menjas tablicu na onog u kome ima goriva a kad nema onda uzjases biciklu bas tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Dok neslikam ga uzivo evo kako izgleda slika od letos Da je u Sloveniji , trazili bi za njega 1100 e , kao i ostali slicni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Sloveniji i jeftinije,kada su Slovenci prvi put dolazili neposredno pre puta su kupili onaj 251 za 50 evra u bas fabrickom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Sloveniji i jeftinije,kada su Slovenci prvi put dolazili neposredno pre puta su kupili onaj 251 za 50 evra u bas fabrickom stanju. Uhh bre , pa ti bas ne volis MZ-a ! Malo treba dici moral a ne sve bacati u prasinu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo se dogovoriti i za manje pare ja skinem delove sto mi trebaju za ovog sto ga sklapam i sta ostane napravicemo cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Markovcu etz 250 za 150 evra , ima kvar oko struje. Sumi, cudi me da se nisi setio tog coveka. Gazda motora se zove Veljko Adamovic a i Bojan prodaje onog sto ga je radio u "R" fazonu, on je ovde sa nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...