Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

juce kupio(moj komsija) 2 etz 150 za 360e jedan fabricko stanje! sa papirima presao 16.000 (original unutra 56mm) a drugi zapusten. 1zdravo.gif oba imaju papire.... tako da ti za 350e neces skoro prodati.. 1neznam.gif1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150

Moguca je neka korekcija cene, u svakom slucaju ako ne ode vozacu ga neregistrovanog pored honde, sta fali,ipak je to mz, a za ispod 290 300 sa rez. tockom mi se ne isplati da ga dam s obzirom koliko sam ulozio u njega.Sta bude bice:)a imoj je u voznom stanju, jedino kvacilo malo losije odvaja, treba ili da se srede ili da se kupe druge lamele

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Malo sma zbunjen, da li je u voznom stanju ili nije??Ako je u voznom, očekijem da mozeš da se voziš barem 6 meseci....:zbunjen:

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Mislim da je sve ispod 400-500 evra za ozbiljan MZ sumnjivo...!!

kada sam ja prodavao motor, javljali se neki pacijenti da ubijaju cenu... rek'o sam im da ispod 500-evra kupe lepo APN-ca pa neka se svrckaju!!

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

Mislim da je sve ispod 400-500 evra za ozbiljan MZ sumnjivo...!!

kada sam ja prodavao motor, javljali se neki pacijenti da ubijaju cenu... rek'o sam im da ispod 500-evra kupe lepo APN-ca pa neka se svrckaju!!

:takoje: :takoje: :takoje:

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Nije dozvoljeno linkovanje ka drugim sajtovima ali dosta smo pričali o tome pa kome trebaju hitno neka se nadmeće a ko ima vremena neka čeka.

Točkovi:

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Rezervni-delovi/MZ-prednji-tocak-komplet/4222146

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Rezervni-delovi/Mz-kompletan-tocak-zadnji/4222170

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Moj drugar ima oba tocka od rd 125 oba 18 cola i prednju viljusku za nih sa trouglovima tockovi su liveni i

Ima i prednji tocak sa duplim diskovima i klestima i trouglovima od rd 350 i on je 18 cola

Posto nas je sve uhvatila manija prepravki mozda nekom treba za neki projekat

Ako nekog interesuje stavicu i slike0takoje.gif naravno sa cenama

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Vec sam stavljao , ali da ponovim :

TREBA mi fuzaster vozaca za ETS 250 , tj. KUPUJEM (ako neko ima)

Odgovara od modela ES 175/2 , ES 250

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Vec sam stavljao , ali da ponovim :

TREBA mi fuzaster vozaca za ETS 250 , tj. KUPUJEM (ako neko ima)

Odgovara od modela ES 175/2 , ES 250

Ma to cu ja da iskopam negde, pa da ti poklonim za rodjendan ! :moto3: :moto3: :moto3:

• Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

ALI , za svaki slucaj , voleo bih pa makar i po cenu da imam duplo te fuzastere , da se javi neko ko je rad da PRODA , meni potrebno ! :)

A , PRODAJEM : spoljnu gumu Pneumant 2.75-18

U dobrom je stanju ali je skinuh sa ETZ-a 250 koji se totalno obnavlja . Na njega ide uglavnom sve novo .

Ova guma ima dubinu sare po sredini 2,9 mm (za razliku od nove koja je 4,4 mm) .

Cena : 15 e ( za razliku od nove Heidenau K36 , 40 e)

I ovako polovna i vremesna ova guma je bolja od nove "do-trajalove" :)

Ne volim da komentarisem oglase... pa cu se osloniti na Chopper-ov komentar!

Pa ne bih se bas slozio... trajal ume da napravi bas meku gumu, za razliku og Pneumatove plasticne :zvizduk:

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

S'obzirom da sam u toku prosle godine reklamirao nekoliko Trajalovih guma , ja bih rekao " Trajal je umeo da napravi dobru gumu.

Podsecanja radi, ono govedo sto je bilo kupilo fabriku Miloje Zakic ( Trajal ) - je bilo zatvorilo pogom za proizvodnju moto i bicikl guma ( jer je vec imao svoju fabriku tamo odakle je - gde je te gume pravio ), pa zadnjih godina i nije bilo Trajalki, vec su se prodavale " Noki " gume ( kao fol Trajalove ). Guma kao guma nije bila losa za pare koliko je kostala, al je bilo puno falsa - nisu bile na meri . Odnesem vulkanizeru da je stavi - ona sa jedne strane lepo legne uz felnu, sa druge strane manja, pa nece da izadje. Odnesem u radnju i zamenim, opet, sa jedne strane izadje lepo na felnu, a sa druge strane veca pa spadne sa felne. Igranka bez prestanka ! Sad je fabrika opet promenila vlasnika, pa da vidimo kako ce to sad da bude !

Kupio ih je Cooper... prema poslednjim informacijama nastavljaju auto, moto i bicikl program vecinom prilagodjen ruskom trzistu!

Kad vec "necete" da komentarisete oglas :) "necu" ni ja komentare ! Samo cu se podsetiti jednoga poznanika koji se upinjao da dokaze kako je njegova Skoda 120 L bila bolja od mog Kadett-a (davno bilo )

• U prolazu, 99 postova

Trazim za prednju vilu gde se spaja sa ramom i bude ona centralna osovina koje ulazi u ram pa odozdo i odozgo ima ona kucista za kuglicne lezajeve.E meni to treba znaci oba,i gornja i donja sa kuglicama i matica velika sto dodje na vrh.Dali ima neko da mi ponudi ???

Evo o cemu je rec: http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=fnykp1198.jpg&res=medium

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja