Pemac 6 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70218-mz-etz-150/page__pid__1168103#entry1168103 evo da obnovim ako nekoga interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73530-kupujem-mz-250moze-i-neispravannekompletanbez-papira/page__pid__1176033#entry1176033 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 27, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...33#entry1176033 i ja bi isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 27, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jednog takvog (jeftinog) pa ulozih u njega jos 5 puta koliko u startu !!! To postaje opasno uzeti krs pa od njega izvlaciti sve "fleke" i propuste prethodnih vlasnika !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 28, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jednog takvog (jeftinog) pa ulozih u njega jos 5 puta koliko u startu !!! To postaje opasno uzeti krs pa od njega izvlaciti sve "fleke" i propuste prethodnih vlasnika !!! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 28, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jednog takvog (jeftinog) pa ulozih u njega jos 5 puta koliko u startu !!! To postaje opasno uzeti krs pa od njega izvlaciti sve "fleke" i propuste prethodnih vlasnika !!! Isti slucaj!! Ali posle ulozenog navozah se sit 16.000km meni trerba jeftina olupina-krs za delove samo da ima masinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci neznam sta vam treba ali netreba vam ceo motor onda imate nesto pa i sami neznate sta cete sa tim ostalim delovima pa vam se to vuce po podrumu po tavanu pa pola delova podelite drugarima a ostatak necrkava jer ipak je svaba svaba pa nesto cuvate cuvate i na kraju date nekome neznate ni kome Moj savet kupite samo ono sto vam treba Jer sta god da kupite to je najverovatnije u losijem stanju nego vas motor Nisu to stranci sa malom kilometrezom pa da imam jednog za delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 28, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Momci neznam sta vam treba ali netreba vam ceo motor onda imate nesto pa i sami neznate sta cete sa tim ostalim delovima pa vam se to vuce po podrumu po tavanu pa pola delova podelite drugarima a ostatak necrkava jer ipak je svaba svaba pa nesto cuvate cuvate i na kraju date nekome neznate ni kome Moj savet kupite samo ono sto vam treba Jer sta god da kupite to je najverovatnije u losijem stanju nego vas motor Nisu to stranci sa malom kilometrezom pa da imam jednog za delove Upravu si!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja nisam uzeo za delove , namera je da jos jedan primerak vratim iz supa , na ulice ! DA SE VOZI !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 29, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... a ostatak ne crkava jer ipak je svaba svaba ... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenes u ozivljavanje nikako se neces zaustaviti samo na dva tu ce se pojaviti jos delova pa sta sa njma ajde jos jedan i to nema kraja iz iskustva ti pricam ja sam trenutno na pet motora u mom vlasnistvu a moram priznati nestizem da upalim ni jedan (MZ ETZ 250 111 E2 , MZ ETZ 250, MZ ETZ250 (nazalost jos u delovima) ,Suzuki RGV 250 ,TOMOS A3 I i jos jedan RGV i tu nema kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva karburatora za MZ 250,jedan je skoro nov,vozen vrlo malo,drugi je u losijem stanju,prilagodjavan za neku drugu usisnu granu ali je kompletan,sa dobrim siberom.Dva selektora,jedan bolji,jedan losiji.Cep za rezervoar sa kljucem,platine originalne,jedne nove jedne polovne sa plocom,spojka lanca,automat lera,sajla kvacila,cep za ulje i jos neke sitnice.Prodajem sve u kompletu,cena 40 eura.Mislim da imam bar jos jednu sajlu negde,pronacicu je. Telefon 064/856-3456 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Novembar 3, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva karburatora za MZ 250,jedan je skoro nov,vozen vrlo malo,drugi je u losijem stanju,prilagodjavan za neku drugu usisnu granu ali je kompletan,sa dobrim siberom.Dva selektora,jedan bolji,jedan losiji.Cep za rezervoar sa kljucem,platine originalne,jedne nove jedne polovne sa plocom,spojka lanca,automat lera,sajla kvacila,cep za ulje i jos neke sitnice.Prodajem sve u kompletu,cena 40 eura.Mislim da imam bar jos jednu sajlu negde,pronacicu je. Telefon 064/856-3456 Gotovo Kupio JA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je covek, domacin. Odma pravi zimnicu.Delove na policu i ceka prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta li ce mu toliko delova kad se MZ ne kvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...mozda pravi nov MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ...mozda pravi nov MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sta li ce mu toliko delova kad se MZ ne kvari tu si upravu ja skinuo sve kofere ni rezervnu svecicu nemam danas se vozio 85km kao car.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba reducir za svecicu : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74079-reducir-za-svecicu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci teba mi donji trougao prednje viljuske od ETZ ako neko ima kupujem ili menjam za pare ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Momci teba mi donji trougao prednje viljuske od ETZ ako neko ima kupujem ili menjam za pare ili nesto drugo Mose nov , moze i polovan (ispravan) a moze u racun i fuzaster vozaca od ES/ETS 175-250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista za es i ets modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svasta-nesto MZ..ETZ 251[ram sa z. viljuskom, p. viljuska,rezervoar, z.tocak16'', p.tocak sa diskom malo kriv, kociona klesta, tiristorska kutija, agregat u ekstra stanju sve osim klipnjace..] Ram od ETZa 250, teleskopi 2 kom. ot TSa, tocak 18'', novih pet org. klipova std. i specijala TS 150 nekompletan[ zapocet za trke oldtimera] +masina MZ 175 ES/2 ' 71 god, sredjen Ram od TS 250 Jos ponesto cega se nisam setio SVE SKUPA 600 e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li koja slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 4, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 550 E registrovan do 05.06 2011 vlasnik Cena 550 e 400 e fixno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...