vld 20 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem WesternDigital MyBook World Edition Kapacitet diska je 1TB, ima LAN port 100/1000 Mb/s i USB port za kacenje dodatnih externih diskova ili flasha. Sva podesavanja se rade kroz web browser i disk je dostupan iz svakog windowsa, linuxa ili mac-osa. Koriscen je kao kucni file server. Cena je 100 Eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Napisi sledece: Kada si ga kupio? Da li je u garanciju? Da li si menjao FW i koji si stavio? Koja ti je cena ispod koje ne bi isao jer ne nov 172 jura? Imam isti takav ali mi ponestaje mesta pa se razmisljam sta mi je raditi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kupio polovnog i kod mene je radio malo manje od jedne godine. Garanciju nema, osim radne par dana. FW sam upgradeovao na poslednji oficijelni WD i tako ga ostavio. Nisam eksperimentisao sa otkljucavanjem i instaliranjem hakovanih firmvera. Ovo ti je "BlueRings" model. Cenu mogu da popustim na 90 i to ti je super pazar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ja sam mislio da je onaj model sa belim led. M y Book World Edition 1TB RJ-45 WDH1NC10000E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...