Pablo 2305 Napisano Jul 31, 2007 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno nabasah na filmic voznje na Deals Gap-u... Uzivajte Snimak Ovog puta R6 snima SP2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sad razumes sto sam se ja iz Chicaga isao tamo dole. Deals Gap se nemoze opisati! Puno puno motora i fenomenalni putevi. Lepo ovaj vozi onu RC 51 Hondu i to jos sa devojcicom. Mnogo mirnije nego onaj isper i onja iza njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2042 Napisano Jul 31, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad razumes sto sam se ja iz Chicaga isao tamo dole. Deals Gap se nemoze opisati! Puno puno motora i fenomenalni putevi. I jedan brz kamion, koji nikako da obidju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sad razumes sto sam se ja iz Chicaga isao tamo dole. Deals Gap se nemoze opisati! Puno puno motora i fenomenalni putevi. I jedan brz kamion, koji nikako da obidju! Tamo je mnogo zajebano obilaziti jer iz drugog pravca moze svakog casa da naleti drugi motor ili auto u punoj brzini. Nista se nevidi dalje od 15-20 metara. BTW Ovako se to radi na Gold Wingu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan auuu...odlicni snimci...jos bolji vozaci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan auuu ovaj lik bas bas vozi ovog goldwing-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Avgust 2, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni snimci! Bio sam na Deals Gap-u i put stvarno nije za potcenjivanje. Evo primera kako NE treba preticati: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Avgust 2, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan dobar (i poucan) filmic: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...