EpicKid 0 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima...zeleo bih malu pomoc ako moze...vozim Derbi Xtreme 50R (krosericu)...trenutno imam Uvex Ps400 full face kacigu koja mi je velika...zato sad zelim da kupim novu do 100e(imam 15 god ne zelim da preteram sa cenom )....razmisljao sam...posto ne znam kakvu da kupim flip up,full face ili cross zelim da mi pomognete oko odabira i kazete svoje misljenje...ako ima neko polovnu kacigu dobru do 100e nek mi javi...Sad sam zainteresovan za Duchinni D701(full face),Marushin-X moto(cross) a za flip up ne znam jos...To bi bilo to bio bih zahvalan za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan prevrti podforum oglasi, imas u ponudi dosta sto novih sto polovnih kaciga... nesto mozda mozes da nadjes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...