Mikka 431 Napisano Jul 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mina LEGENDO!!! S punim pravom možeš i na Transalpa da metneš ''onu'' nalepnicu (KAMIKAZA!!!). Znao sam da u tebi čuči loodak...Samo sam se pitao: DOKLE??? Ahahahahahahahahahahahahahaah !!! ahahahahahahahahhahahaha !!!!!!!!!!! Koliko si TI LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pitam li se kako bih ja prosao izmedju ta 2 pandura da sam isao svojim motorom??? P.S. ko je video moju governalu zna o cemu pricam Salu na stranu, dobro je da je proslo bez vecih posledica!! Ako bi guvernal prosao zakacio bi ih sigurno cilindrima po nogama .oba2,vruce potkolenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pitam li se kako bih ja prosao izmedju ta 2 pandura da sam isao svojim motorom??? P.S. ko je video moju governalu zna o cemu pricam Salu na stranu, dobro je da je proslo bez vecih posledica!! Ako bi guvernal prosao zakacio bi ih sigurno cilindrima po nogama .oba2,vruce potkolenice Ima jedan cilindar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan A da tacno,greska jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 1, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pitam li se kako bih ja prosao izmedju ta 2 pandura da sam isao svojim motorom??? P.S. ko je video moju governalu zna o cemu pricam Salu na stranu, dobro je da je proslo bez vecih posledica!! Ako bi guvernal prosao zakacio bi ih sigurno cilindrima po nogama .oba2,vruce potkolenice Ima jedan cilindar... Ma nema veze,širi je Sstruja od bilo kojih cilindara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...