Pablo87 85 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je leva dekla za ZZR600 Ova: Takodje mi treba: Plastika shto ide oko instrument table i ova leva gornja bocna gde je ona mala kutijica za stvari: ( ko ima zna o cemu pricam ) Ponude na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj kod Dekija iz Kanjze 063/636-156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 25, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim sa slike dekla se moze zavariti kod nas u servisu, sto se plastike tice imam kalupe od svih plastika sa ovog modela ZZR-a tako da se sve moze sanirati iako fale delovi. Ako si zainteresovan javi se na 065/8230-921. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da se bash moze zavariti poshto fali deo od dole i sa strane ( slikacu danas da se bolje vidi ) Jedan je otrpilike 5x10 mm a drugi je 5x5 mm i plus to dekla sa strane je jako tanka zbog klizanja po asfaltu. Pitanje je koliko "mesa" ima za varenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je dekla... Po meni je u ocajnom stanju i nema joj pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Druže pokušaj sa ova dva broja u vezi polovnih delova prema meni su ispali korektni sa cenom kada sam ja popravljao moj motor (dekla, žmigavac, retrovizor) : 063/636156 moto delovi Senta 063/592404 moto delovi Čantavir Naravno zovi ih sve čisto da uporediš cene ali uglavnom imaju sve od delova jer imaju odpade u Mađarskoj sa kojima sarađuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan www.motootpad.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Druže pokušaj sa ova dva broja u vezi polovnih delova prema meni su ispali korektni sa cenom kada sam ja popravljao moj motor (dekla, žmigavac, retrovizor) : 063/636156 moto delovi Senta 063/592404 moto delovi Čantavir Naravno zovi ih sve čisto da uporediš cene ali uglavnom imaju sve od delova jer imaju odpade u Mađarskoj sa kojima sarađuju. Ovi prvi mi traze 70 evra za deklu Ovi drugi se nejavljaju... zvacu kasnije www.motootpad.rs Broj od ovog motootpada je vec napisao @komaNS ali nije loshe imati i site Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Hondu kod njih platio 40€ , mada koga da sam zvao gađali su se sa ciframa od 70-100€ ( kao nežele da skidaju sa agregata). pokušaj i ove druge , a evo ti našao sam broj i od nekog lika iz Kule pa probaj i sa njim 060/7261111. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...