mvSHOEI 267 Napisano Jul 25, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Trazim kawasaki zzr 91 godiste, pretragom po drugim forumima sazanao sam da je u pitanju ZZR600D model. Posto vec imam motor koji bi pakovao, najvise bi mi odgovaralo da kupim jedan citav sa prolupalim agregatom. Saljite ponude na pp ili na 060 6 23 23 60. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 25, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/758877_Kawasaki_zzr600_1991_god druze pogledaj ovaj motor sve preporuke od mene za ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jul 26, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporuci ali ne bih placao punu cenu ispravnog motora zato trazim neki prolupali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 26, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporuci ali ne bih placao punu cenu ispravnog motora zato trazim neki prolupali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim kawasaki zzr 91 godiste, pretragom po drugim forumima sazanao sam da je u pitanju ZZR600D model. Posto vec imam motor koji bi pakovao, najvise bi mi odgovaralo da kupim jedan citav sa prolupalim agregatom. Saljite ponude na pp ili na 060 6 23 23 60. pa evo ti ovde na forumu imas zzr sa puknutim klipom,bio oko 500 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jul 26, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio je kljucna rec... pise da je SOLD OUT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/759782_Kawasaki_ZZR_1992_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jul 31, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo iljadarka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Avgust 1, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po slici bi rekao ZZR 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Avgust 1, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jes hiljadarka zvao sam ga juce... da li neko zna pase li viljuska sa 1100 na 600-tku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...