Mito_Maniac 80 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha R1 2008 god. -Presla 12000km -100% regularna,ja sam vlasnik,nova tablica i saobracajna,registrovana josh skoro celu godinu(mislim da je tacno 10 meseci). -Crveno-bela kombinacija boja,uradjena cela u airbrush-u bez nalepnica. -Zamenjeno ulje u kocnicama,antifriz,i uradjen servis pre 3000km. -Nov akumulator stavljen danas. -Puig racing crni vizir. -Prednja guma Pirelli supercorsa u odlicnom stanju,zadnja Bridgestone BT003 u solidnom stanju. -Plocice,lanac i lancanici odlicni. Cena:Pa neka bude negde oko 7500e,sa mogucim dogovorom. Od zamena me interesuje dosta toga,nudite pa cemo se dogovoriti.Uglavnom mi treba neshto dosta jeftinije uz doplatu,auto ili motor. Telefon: 064/25-82-710 Uploaded with ImageShack.us 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Au, kad ja koji generalno mrzim Yamahu ( a R1 posebno ) kazem da je prelepa, onda je to to... Nema dalje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan jedan od najlepših Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan sta te zanima u zameni to jest do koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Au, kad ja koji generalno mrzim Yamahu ( a R1 posebno ) kazem da je prelepa, onda je to to... Nema dalje... Slazem se u potpunosti. Ni ja nisam neki ljubitelj onih pre 2009 ali ovo je jedna od najlepsih koje sam ikada video. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan golf 4 u zameni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67642-yamaha-yzf-r6/page__p__1104534#entry1104534 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 30, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja mrzim suzukije druze motor je prelep sretna prodaja imam samo jedno da kazem: R1 IL NIJEDAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...