Boris_LION 1404 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Atraktivni zenski i muski dzemperi u raznim bojama i velicinama ... Cena skromna ... 20e I dva muska parfema testera, znaci bez kutije, ali sa jos jacim mirisom, originali naravno po ceni od 35 evra za oba. Calvin Klein Obsession Night i Davidoff Game ... 125mml i 100ml Akcija traje do utorka ... Tada palim na more i nema vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan koje boje dzempera imas jos . Koja velicina bi trebala za mene ? 175 cm , 73 kg . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 24, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Boje, velicine? Meni odgovara L ili XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Dva komada krem boje, velicine M Svetlo plava XXL Tamno plava XL Smedja L velicina Lacoste roze XL Crna XL na V izrez Tommy H. GOLF model, drugacija je od ovih, M velicina, teget boje Imam jos dosta nekih pamucnih majica dugih rukava po 10 evra ... Ako nekog zanima mogu postaviti slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan postavi sliku Golf modela teget M , ja sam zainteresovan. Moze i slike one majice po 10 eur, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Paul Smith M velicina svetlo plava 10e Tommy H. Golf - M velicina, tamno plava - teget 20e GANT 3XL 10e Paul Smith XL velicina - plava 10e CK na nekima pise da su XL ili L ... Ali su male, recimo da su M ili S 10e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 24, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Druze koja ti je velicina onog TH modela sa kapuljacom i koja je cena i koje boje imas? PS. A koliko je to daleko od originala? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jul 24, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan To je zenski model sa kapuljacom. Ja sam sebi ostavio par komada, isao sam u Pandorf u Tommy H radnju i uporedjivao ... Nema greske, to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to kao sto sam ja zamislio , hvala na ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...