demro.st 435 Napisano Februar 26, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 29.7.2011. at 19:50, MajorSoul je napisao: Hvala drugari! Naravno da cemo snimak ponoviti, ovaj je bio cisto da vam zagolica mastu. Cim odem za neki vikend u selo eto novih slika i snimaka Hvala svima!! pozdrav vidim da si kupio burgmana ...otad proslo puno vremena9 godina... sta se sad desava s njime dal ga jos vozis ili je promenio vlasnika ..pitam posto imam i ja neke ideje bas o tom tipu m otora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Mart 9, 2020 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan On 2/26/2020 at 5:43 PM, demro.st said: pozdrav vidim da si kupio burgmana ...otad proslo puno vremena9 godina... sta se sad desava s njime dal ga jos vozis ili je promenio vlasnika ..pitam posto imam i ja neke ideje bas o tom tipu m otora... Bilo davno Promenio je vlasnika odavno, a i ja sam od tada promenio bar 10ak motora Ako te nesto zanima o Burgmanu pitaj slobodno ako mogu da pomognem bice mi drago . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan090719 0 Napisano pre 20 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 3. 2020. at 14:55, MajorSoul je napisao: Bilo davno Promenio je vlasnika odavno, a i ja sam od tada promenio bar 10ak motora Ako te nesto zanima o Burgmanu pitaj slobodno ako mogu da pomognem bice mi drago . Pozdrav druze,interesuje me potrosnja,pa voznja dve osobe da li oseca dosta ili ide lagano.Pa servis recimo kais i ulje,filteri,koliko kosta to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 990 Napisano pre 19 sati BJB Maxi Scooter Club, 2166 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Има тема у Макси скутер, техничком кутку. Па тамо мало прелисташ и видиш шта те занима. Слободно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...