Motoholic 2331 Napisano Avgust 1, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom svima na lepim komentarima! Odlican putopis, uzivao sam. Mozda dogodine svratimo malo do Mexica. Mozete i do Mexica a i do mene u L.A.! Svaka čast na putopisu Kako vidim da vozis i GS-a 1200 pa dobro da nisi sa njim pao, još se ne bi vratio iz Mexica ;D He, he, verovao ti ili ne, taj se lakse dize... Ne pitaj odkud znam Hvala na reportaži. Pročitao u dahu!. Opet si u meni probudio želju za Bahom (Baja California). Moraću pod hitno da počnem pripreme. Meksiko je milina. Ako se odlučiš na put severnije od Oregona, javi se obavezno, uklopićemo nešto. P.S. Tehnika dizanja "malog" GS-a sa najmanjim opterećenjem na leđne mišiće prikazana ovde Odlična je, probao na svojim 'fala mastore. Ake se uputis ka Bahi, obavezno se javi - ja sam ti usput. Pogledao sam video - dobar je. Ovaj moj putopis je ince od prosle godine, a od tada sam podizanje motora izvezbao ( :'( ) Hvala jos jednom svima na lepim komentarima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam video - dobar je. Ovaj moj putopis je ince od prosle godine, a od tada sam podizanje motora izvezbao ( :'( ) Video je full-ok. Fotke su ti odlične! Jedno pitanje - kojom brzinom voziš po terenu tj. zemljanoj cesti , tamo gdje si pao ? I koje to gume imaš gore na F650? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 1, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Video je full-ok. Fotke su ti odlične! Jedno pitanje - kojom brzinom voziš po terenu tj. zemljanoj cesti , tamo gdje si pao ? I koje to gume imaš gore na F650? Tenk ju. Po zemljanoj cesti obicno vozim oko 45 mph (70 km/h); konkretno u ovom slucaju mislim da sam isao manje od 30 mph (50 km/h). Gume koje koristim na oba motora su Metzler Tourance. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...