koresovac 21 Napisano Jul 16, 2011 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, skoro sam uzeo Hondu cm 125 t, sad mi treba pomoc oko nabavke delova za nju posto je 81 godiste i ima instalaciju na 6v. Za pocetak mi trebaju dihtunzi glave, poklopca glave, i gumice ventila. Manje hitno ali potrebno su i auspusi i regler za nju (6v). Ovo mi je ostala zadnja solucija, ako ni ovde ne nadjem pomoc ide u delove a stvarno ne bih voleo da dodje do toga.Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Jul 18, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan veruj da sa celom serijom CM bez obzira koje je godiste a nastala je u 125ccm cinimi se oko 1970 god. i dozivela mle prrepravke i izmene na samoj masini do danas .......i dalje se taj agregat proizvodi ,,,,,neces ni sa jednim u toj klasi lepse i pouzdanije navozati!! Mali potrosac izuzetno pouzdana ! i naj vaznije delova ima ! Evo ti tel.063 618636 KG donosi delove originalne iz Grcke 100% pouzdan i NORMALAN TRGOVAC ....naravno po narudzbi donosi,,,,,moj sin vozi 5 godina CM125 IZ 84god,,,,,3l .potrosnja svake godine po bar 2 puta se stusti na more i obidje Srbiju uzduz i popreko bez ikakvog kvara ! Potrudi se oko nje i pruzice ti nevidjenu pouzdanu voznju veruj na rec matorom cicistu,,,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neko ko mi je pomogao.Meni se motorcic svidja, ne volim bas danasnje zujalice i plastikance, ali sam vec poceo da gubim nadu da cu naci delove da je dovedem u originalno stanje.Skoro sam polozio i prejak/prevelik motor mi je jos uvek malo stran a ova Hondica mi je legla ko budali samar.Hvala puno druze pa boze zdravlje kad je ozivim bice i koja slika i koje pivo ili sta se vec konzumira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan samo strpljenjau radu a za delove se ne sekiraj evo ti i jos jedan telefon kod nas u Srbiji ima covek cini mi se 2 CM-a sto u delovima sto polu masinu pa se cuj i sa njim......Pedja 034-398148 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sema koja je najslicnija postojecem stanju na motoru a koju sam uspeo da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...