<FOCUS> 69 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je zdravo pucati iz auspuha? I jel treba dobro zagrejati motor pa onda pucati? Jel radio neko to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan To ne prija ni jednom motoru a kamoli jednom kinezu! Nemoj na to ni da pomisljas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ne menjam petom, samo bih se zbunio ... Hvala u svakom slucaju... *inace Savke, ja cesto navracam do N Beceja... Ako od proleca vidis plavi speed tamo, taj sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti meni taj sam bla bla bla...nego konkretno broj tablice pa da idemo na pice! Boze zdravlja videcemo se na prolece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ako mogu da pomognem oko onog lupanja ako problem nije josh resen. Na mom challengeru zadnji lancanik seta levo-desno sto je normalno u 90% motora. E sad kad tako seta zajedno sa njim seta i lanac pa je meni kacilo za nekakv improvizovan stitnik tj produzetak nozice za suvozaca. Predlog dobro pogledaj kuda sve ide lanac i kuda seve moze kaci ili lupka ako ti se nesto ucini sumnivim skini taj deo i pogledaj ako kaci ili je kacio treba da stoji trag. Ako imash mogucnosti teaj deo udalji od lanca (iskrvi, dodaj sajbne)... Nadam se da sam pomogao. Izvinjavam se na pukopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mogu pogledati eventualno, ali rekose mi u servisu da ne diram i ne menjam nista na motoru dok je pod garancijom, nego da odnesem njima... Ja to cisto informativno pitao jer sam relativno nov u svetu motora... hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan evo kako bi kiwi izgledao bez blatobrana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nije lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako bi kiwi izgledao bez blatobrana... Igras se savke,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Aha,ali samo virtualno! jbg,smara ova hladnoca,moram necim da se igram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dalibor92 javi sta je bilo kod majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hocu, hocu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan e da, inace, ovo je moj Speed... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek cist i ne eksploatisan I jos najlon na sedistu Good old days, secam se kad je moj bio takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan presao 103 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ja moj da uslikam, prljav od kise, blatnjav od offroada i sa predjenih 7400 pa da vidis sta te ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan slikaj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Treba ja moj da uslikam, prljav od kise, blatnjav od offroada i sa predjenih 7400 pa da vidis sta te ceka Meni se srce paralo kada sam u Adi na moto skupu gledao kako mi kisne motor! Cak sam hteo da zrtvujem svoje mesto u satoru,da parkiram Kiwi-a! @Dalibor92 Gde si uzeo motor i koja je bila cena(naravno,ako nije tajna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Beceju u Capriolu... Mislim da je bio nesto vise od 95000... Samo, moj je na kredit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Alo Spidadzije koji kofer mi preporucujete za Speed-a?Planiram da za sledecu sezonu pazarim pa da cujem sta mi preporucujete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam mislio da pazarim... Ali mene interesuje samo nesto skromnije (jeftinije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima wllada kofer pa ce vam dati savet valjda...ja licno NIKAD (nikad ne reci nikad) necu stavljati kofer na motor jer pored toga sto MENI to kvari estetski utisak a jos se i landara i nervira(o) bi me zvuk.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda, ali verovatno bolje kofer nego tank-torba.... Ili mozda ne..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u kofer ce ti sigurno vise stati, jedino ako ne kupis onu NAJVECU tank torbu na koju mozes bradu da naslonis.....a i zavisi za sta ti treba...imas one tank torbe sto se lako skidaju i pretvaraju u ruksak...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako cu traziti pomoc kad budem hteo da kupim... Sad nisam pri parama.. hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...