miStery 1 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan poshto CAGIVA Canyon 500 ode nashem drugu Oblaku (do dushe ja i ne imadoh para za to chudo sad,al ajd) a ja teshka srca prodadoh moj keeway speed 150cc (nadam se dobro sluzi sadashnjem vlasniku) najvishe zbog mame koja je vechito bila ptoriv motora a jednim delom i zbog para,odluchih da ponovo kupim keeway speed 150cc nashli smo tata i ja preko njegovog druga novog iz 2007. u batajnici mamicu im,kad smo ih zvalii rekli su da nema,al srecom pa drug mog oca poznaje ljude koji tamo rade,ostalo je jos iz te ture iz 2007. komad-dva, tako da cemo dobiti novog speeda 150cc mozda vec sutra heheh Bice isto u crvenoj boji (meni najlepshoj boji za taj motor,crna ga nekako zatvara,ona pristoji vishe vecim motorima) dakle imacu opet moje ljubimche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Po kojoj ceni prodaju te 150-tice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne prodaju,nema ih zvanichno,mi smo to preko veze iskopali ,zaostao je komad mozda dva (nije sigurno) za iste pare kao i 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano April 28, 2009 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dans sam probao speed od 125ccm,ocekivao sam malo vise ali sam zadovoljan.Lako postize brzine od 60-70kmh,udoban je i stice se utisak da se sedi na vecem motoru!Jedino mi se nije dopala zadnja kocnica,cini mi se da je pretvrda!Sada mi samo ostaje da pronadjem u kojoj radnji ga imaju u crnoj boji,posto sam resio da bude CRN! :)Da li zna neko,ko je diler u Zrenjaninu i okolini i ako moze da mi ostavi broj telefona radnje?! Javi ako ti odgovara u Pancevu-ja sam moj kupio pre 7-8 meseci za nekih 105 hiljada din i to bas u crnoj boj,pa da ti posajem broj prodavnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi forumasi,od danas sam i ja ponosni vlasnik Keeway Speed-a 125,danas sam ga uplatio sutra stize!Zbog praznika,vikenda,mocicu da ga registrujem tek od sledece nedelje(ko ce to docekati?!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini. Zelim ti da predjes sa njim minimum 200 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano April 29, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan poshto CAGIVA Canyon 500 ode nashem drugu Oblaku (do dushe ja i ne imadoh para za to chudo sad,al ajd) a ja teshka srca prodadoh moj keeway speed 150cc (nadam se dobro sluzi sadashnjem vlasniku) najvishe zbog mame koja je vechito bila ptoriv motora a jednim delom i zbog para,odluchih da ponovo kupim keeway speed 150cc nashli smo tata i ja preko njegovog druga novog iz 2007. u batajnici mamicu im,kad smo ih zvalii rekli su da nema,al srecom pa drug mog oca poznaje ljude koji tamo rade,ostalo je jos iz te ture iz 2007. komad-dva, tako da cemo dobiti novog speeda 150cc mozda vec sutra heheh Bice isto u crvenoj boji (meni najlepshoj boji za taj motor,crna ga nekako zatvara,ona pristoji vishe vecim motorima) dakle imacu opet moje ljubimche sadasnji vlasnik je veoma zadovoljan sa SPEED-om 150.pozdrav za mySteri i cestitke savke-tu na kupovini.puno predjenih KM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam danas ponovo kupila keeway 150cc uzeli smo poslednji koji je ostao,uvezen je jos 2007,bio je prasnjav,na nekim mestima su se pojavile one pegice (na sjajnim delovima i na onoj sivoj plastici gde stoji brzinomer) ,izgleda kao da im je stajao napolju,nije bio sklopljen nego u kutiji a znam da oni drze one kutije napolju cc,evo do malopre sam ga glancala skoro pa je sredjen !Ima i nekih ogrebotinica,al nisu strashne,shta je tu je,mi smo srecni shto smo nashli taj od 150cc nov imamo garanciju 2 godine opet,danas smo preshli prvih 15 km od radnje do stana hehe i ide odlicno,cak se lakse menjaju brzine nego prethodnom.Registracija isto od ponedeljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!2:0 za nas protiv mama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan miStery i Savke Cestitam na kupovini! Znam kako su vam srca puna kad ste seli prvi put (a neki boga mi drugi put ) na svoje moterce i obrnuli krug u kraju! Uf kakav je to osecaj! Ja se spremam da odem na neki kraci put tokom juna posle ispitnog roka tako da mislite o tome! Rado bih isao sa bracom i sestrama kinezima! Gde i kad - o tom potom! Zaista mogle bi neke slike novih motorcica! Samo uzivajte i vozite bezbedno! Pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Cim ga sutra istovarimo iz kombija eto i slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano April 29, 2009 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam vam na kupovini i da vas dobro sluze masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 29, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Спидаџије", 'е л' ћете да правите неки свој клуб? А вама који сте се поновили честитам и желим пуно пређених километара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinez 0 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki Dr 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan cestitam! momci ja sa mojim gazim skoro 11000. sa drugarom koji je imao isti isli smo na bajk rok u kosovsku mitrovicu 740 km. motor je bolji od yamahe rbd 125.nekima se ove nece svideti . za te pare 1200 evrica nema bolji. momci srecan put. kinez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan gume se lako promene ali yamaha ima zadnju dobosh kochnicu a keeway disk a sad kako koche na yamahi ne znam, shto se mene tiche na speedu kochnice dobro koche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan realno gledano ne verujem da Yamaha pruza mnogo vise od Keeway-a za tih 1000 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan to isto i ja mislim - mozda yamaha ima neke kvalitetnije materijale,sta znam ili je skuplja samo zato shto je yamaha,ali sam agregat na keeway speedu je odlichan,plus lepo se chuje,prede kao tigric hehe i rekoh da keeway ima po neshto shto yamaha nema,na yamahi su samo bolje gume to mu dodje to,po mom mishljenju ne isplati se dati 1000e vishe za novu jamahu samo zato shto je yamaha ,keeway ima najrasprostranjeniju mrezu servisa i prodavnica po Srbiji,daje pristojnu garanciju,sta ces bolje P.S. kad smo sinoc chitali antonovu temu kako nije mogao da menja brzine na Qingqi-ju QM 125 2D ladno nam sinu shta je moglo biti sa nashim prethodnim motorm,a inache i sa svim ostalim koji su zapinjali pri promeni brzina pa ljudi,probajte da nashtelujete kvachilo evo ovaj sadashnji speed nema uopshe problema sa menjanjem brzina,nigde ne zapinje,lako se menjaju,divota mi se odushevili,i sinoc nam sinu shta je mogao biti problem kod nasheg prethodnog speeda heheh teze je ulazio u 2. brzinu,a u 1. kad se ubaci motor onako cimne kad je hladniji,mi smo se navikli na njegov menjach i nije nam to smetalo,vozili smo ga bez problema,al evo saveta novom vlasniku i svima koji imaju problema sa menjachem dotezali smo mi i lanac i ne znam shta smo josh radili,to je dalo neka poboljshanja al nam nije palo na pamet da nashtelujemo kvachilo,ne znam kako... Josh neshto,na koliko beshe obrtaja treba keeway speed 150cc da radi u leru? Meni se chini oko 1200,a ovaj nash skoro do 2000 dostigne u leru to cemo danas da nameshtamo,i retrovizore da podesimo Josh samo da se pojavi bezolovni benzin na pumpama ishli juche da tochimo gorivo kad ono medjutim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ko zeli da se zna da on vozi yamahu a ne kineza neka da jos tih 1000e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad ti stize mtorche? ti si ga beshe u crnoj boji uzeo? Juche kad sam se spushtala sa bezanijske kose motorom (tad smo ishli iz prodavnice koja je na batajnichkom drumu) uz brdo je ishao keeway speed crni,i svirnuo mi he ima bash dosta speedova po blokovima,vidjam ih chesto crne i crvene,redje plave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas izmedju 14h i 15h bi trebao da stigne,odbrojavam minute! :)Lomio sam se izmedju plave i crne boje,ali sam se odlucio za crn posto u mom mestu ima dosta plavih pa da se malo razlikuem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan upravo zbog toga sto ce vlasnik posle jedne ili dve sezone voznje hteti nesto jace, bas i treba da kupi Keeway jer na ceni ne gubi mnogo posle godinu dana ili dve (vidim da se primerci stari godinu dana ili dve prodaju za oko 950-1000 eura, a nov kosta 1150-1200)... a ovo otkacilo, odsrafilo se lako da resiti na prvom servisu (ja sam nov motor kad sam uzeo odvezao pravo kod majstora na dotezanje i stelovanje i nisam imao problema ni sa skuterom a nadam se da ih nece ni sad biti sa kruzerom)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Josh neshto,na koliko beshe obrtaja treba keeway speed 150cc da radi u leru? Meni se chini oko 1200,a ovaj nash skoro do 2000 dostigne u leru to cemo danas da nameshtamo,i retrovizore da podesimo Josh samo da se pojavi bezolovni benzin na pumpama ishli juche da tochimo gorivo kad ono medjutim ... Speed 150 treba da radi na oko 1400 po uputstvu. Inace moj je preso 6000km sada i jos nikad nije nesto dotezano, popravljano, ili bilo sta. Samo se mnogo cuju ventili sada posle servisa na 5000 koji je radjen, poceo je kao malo da zvoni na 6-7000 obrtaja. Da, imam i problem sa kvacilom, kad se zagreje motor lamele kao da prestano da hvataju ujednaceno, nego uhvate malo, krenes i onda samo zalepe. Jel tako i kod vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stigao mi je motor,odusevljen sam,radi kao sat!Kaze mi lik koji mi je doneo motor da ce za koji dan poceti opet da se uvoze 150-tice!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam bash pitala u njehovom predstavnishtvu na batajnichkom drumu shto nema 150-tica,rekli su da oni stalno traze da im poshalju ali da im konstantno shalju samo 125-tice i da ne zna kad ce biti 150-tica,al ako bude uskoro pa super Za 2 godine koliko sam imala keeway,nishta mi se nije otkachilo,odshrafilo i slichno,ako nekome jeste nek kaze bash me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan cestitke na novom motorcicu i da te dugo, duuuuuuuugo sluzi, i da se druzimo na skupovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...