miinja 1624 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan 2003 godište prešao 41000 nove gume u extra stanju 3500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan i još Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je lep motor ( po mom ukusu ), steta sto nisam pri parama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero 7 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan jaka cena srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan jaka cena srecno sa prodajom HVALA neznam šta znači jaka cena ako misliš da je mnogo novca koja je tvoja ponuda možda se i dogovorimo o ceni uvek može da se razgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jul 13, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan jaka cena srecno sa prodajom Druže, jel bih mogao da se pouzdam u tebe da ćeš da mi proceniš motor kad budem hteo da ga oglasim? Naime, ne bih hteo da se brukam stavljajući cenu za koju ja mislim da je realna, a što je još bitnije želeo bih da izbegnem komentare kojekakvih zaludnika koji bi mi ispamovali oglas. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero 7 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan naravno nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakav komentar sem pera koji je sve današnje oglase ocenio nekim svojim sudom i ipade čovek expert da mi je samo da ga jednom upoznam da vidim kako čovek ocenjuje nešto što nije video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 14, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam video uzivo i mogu reci da je izuzetno ocuvan i znam da je ga vlasnik mazio i pazio,samo mi je cudno sto ga prodaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Minja,pa zasta toliki novci?))))D.Malo sale nije na odmet!Motor znam,i moje misljenje je da stvarno vredi,ali moje misljenje!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan može i zamena uz moju doplatu za Honda Shadow 750 ili neki vulkan 800 ili tako nešto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Jul 16, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Kada cika pera kaze, onda je to sigurna varijanta. Meni se svidja do J., ali treba neki zesci dug da otplatim pa cu da vidim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...