Cvijanović 1738 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Beše da se kupi u ''Uradi sam'' aluminijumska rampa ili platforma za lakši transport motocikla.Kada treba da ga ubacite u kamion ili uz stepenice,postavi se to pomagalo i dvotočkaš se uz nju gura....kao kad bi postavili dasku,samo što je ovo mnogo lakše i ima veću nosivost.Jel video neko da to ima još uvek negde da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 12, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako jeste, javite i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan оћу и ја једну наравно ако није 100 еур .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1738 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nije 100,'al je 70 i ima u Louis-u.ACY iz Bačke Palanke se ponudio da je donose po kataloškoj ceni,međutim skupo mi i odlučio sam se za fosnu 5-6 cm debljine ojačanu letvama sa strana i to je to.Dobro je što se čovek ponudio,jer ne bi znao da ima još neko da donosi po cenama iz kataloga.Međutim na akcijske cene ide 100% veća cena....ali jebi ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Samo 10% a ne sto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan čekamo akciju u uradi sam ili da se otvori Bauhaus u 53 bloku ... gde god to bilo ... valjda će imati OK cifre... Ps: hvala ACY na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas do Uradi sam na NBG i ostala im 1 platforma, dok na Adi huji imaju više komada cena je 3999din, dužina 185 cm, širina oko 25cm, nosivost 200kg, i nije baš lagano tako da mi se čini da nije pravi aluminijum... nešto sam dekinte ovih dana, pa nemojte baš sve da pokupujete, ostavite meni jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...