Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Suzuki GSXR 750

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

post-6987-0-21151600-1310330865_thumb.jpg

Motor je u odličnom stanju. Prešao je 31000 km. 1996 godište. Kod mene je 4 godine i nisam imao nikakvih problema.

Na njemu su nove gume Michelin Pilot Power, Novi lanac i lančanici DID, Nove kočnice, Promenjeno je ulje i filter prije 500 km, Prošle godine stavljen novi akumulator i svećice. Ima sportski vizir + serijski,

Race auspuh + DB kiler + serijski, K&N filter, poklopac zadnjeg sedišta... Registrovan je u Bačkoj Topoli i Registracija važi do 09.06.2012.

Sa obzirom na cene po oglasima i stanje motora mislim da bi 2300 evra bila fer cena.

Prodajem ga zato što radim u hrvatskoj.

post-6987-0-13971400-1310330797_thumb.jpg

post-6987-0-46378500-1310330824_thumb.jpg

post-6987-0-11357500-1310330847_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Pošto sam dosad dobijao samo ponude za zamenu koje nisam mogao prihvatit odlučio sam spustit cenu na 2100 evra

i pojasnit razlog prodaje. Naime radi se o sledećem: imam dvojno državljanstvo srpsko i hrvatsko. Motor je na mom imenu registrovan u Srbiji a ja radim u Hrvatskoj gde provodim 90% posto vremena pa sam stoga u Hrvatskoj u carinskom prekršaju. Pošto mi je zbog nedostatka vremena, novca i zamršene procedure gotovo nemoguće ocarinit ga u Hrvatskoj rešio sam da ga prodam pa si kupim drugi registrovan u Hrvatkoj.

Pošto motor ima u sebi još puno kilometara siguran sam da će se neko lepo navozat s njim, a nadam se da ću i ja naći neki takav u Hrvatskoj. Ukoliko neko nema mogućnost doći u Hrvatsku da ga vidi a ozbiljan je kupac, možemo se dogovorit da ga ja dovezem u Srbiju.

Ako je neko zainteresovan rado ću odgovorit na sva pitanja i dati brojeve telefona na pp.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja